ی.ر
عنوان :

تب و استفراق

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر،دختر دوستم 9 ماهشه یه دندون دراورده الان تقریبا سه روزه تب 38 درجه وشبا تبش 39 درجه هست استفراق میکنه شیراز هستش ازمایش گرفته حواب ازمایشو میفرستم براتون داروهایی که خورده شربت امپرازول (درست شدنی)
قطره پدی لاکت
شربت دمیترون دکتر شیراز گفته باید بیمارستان بستری بشه چون بیمارستانا الودس میترسه نیازی هست چکار باید کنه،اقای دکتر من شربت نوروفن دارم نیازی هست برای تبش مصرف کنه اگه نیاز هست چه مقدار مصرف کنه

سلام اسهال ویروسی یا روزیولا علل سایعتر و کرونا نیز مطرح میشود

کنترل تب با بروفن و آستامینوفن یا شیاف یا بدن شویه
شربت اندامین روزی,دو تا سه بار در صورت استفراغ
شربت مترونیدازول و سفکسیم روزی دوبار تا 5 روز در صورت اسهال هر بار 2 سی سی و درصورت تب بیش از 5 روز یا بی,حالی یا اسهال خونی نیاز به بستری خواهد داشت