م.ح
عنوان :

تفسیر آزمایش

متخصص بیماری های کودکان
یک نوزاد پسر 45 روزه دارم. وزن تولد3.400 بوده یک ماهگی 4.700 و الان 5 کیلوه. شیر خودم رو می خوره و شبها یک وعده شیر خشک اینفامیل می دم و یک روز در میون شیر مایع ایفترینی. ریفلاکس داره و زردی. زمانی که شیر خودم رو می خوره شکمش خیلی کار می کنه و مدفوع سبز و ابکیه اما وقتی شیر خشک میدم مدفوعش زرد و دلمه دلمه اس.گاهی اوقات بی قراره و به شدت گریه می کنه.خوابش و خواب شبانه اس خوبه. داروهاش پدی لاکت، colicaid و kidssi coloc.

کودک عدم تحمل لاکتوز شیر مادر دارد
آزمایشات اختصاصی برای تشخیص آلرژی به لاکتوز انجام نشده است
قطره ایزی کول روزی 4 بار 6 قطره همراه شیر مادر
شیر خشک بدون لاکتوز
افشره نعناع 6 قطره با نبات سفید داخل 30 سی سی آب ولرم مخلوط روزی سه بار

وبعد از دو ماهگی در صورت بی قراری قرص بکلوفن 10 میل روزی دوبار 1/8 قرص میتواند به کنترل علائم کودک کمک کند

🙏