س.م
عنوان :

جوش

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام و خسته نباشید خدمت شما. من دختر هستم و 24 سالم هستش و مجرد هستم. کشاله ی ران پای من تقریبا از 10 سالگی جوش های گنده و دردناکی میزد. رفته رفته این جوشهای بزرگ ب جوش های ریز سر سیاه تبدیل شدن. من ب دکتر مراجعه کردم اما ایشون گفتم هرگز خوب نمیشن مگر این ک کلن تخلیه بشن با میله (اگر اشتباه نکنم). دکتر دیگری برای من محلول کلیندامایسین تجویز کردن ک اصلا هیچ تغییری اینجاد نشد فقط روند رو یکم کند میکرد. الان سالهاست من این جوش هارو تو کشاله ی ران پاهام در هر دو طرف دارم. حدود 5 سالم هست یه مقدار کمی از این جوش ها در ناحیه ی زیر بغل و یه مقدار کمی هم زیر سینه هام هست.
و خودم دارای بیماریه زمینه ایه هیدرونفروز با منشا مادرزادی هستم. و این ک pcod هم ب صورت ژنتیکی دارم. و قرص اسپیرونولاکتون و سیپروترون کامپاند مصرف میکنم.
خانم دکتر این جوش ها تبدیل به یک نوع دقدقه برای من شده.
سوال من از شما اینه، آیا راه حلی واسه از بین بردن این مساله وجود داره؟!؟! دارویی یا لیزری یا جراحی ای؟!؟ یا واقعا هیچ راهی نداره؟!!؟
سپاسگزارم.

سلام عزیزم این عکسا جوشهای سر سیاه هستند و جوش چرکی ندارد آیا کلا مشکلت همین قسمت از پوستت هست؟ یا جوش چرکی در حال حاضر هم داری؟؟ اگر چیز دیگری هست عکسش بفرستید مجرد هستید؟؟

بله سر سیاه هستن. وقتی فسارشون میدم یه حالت چربی و خمیری دارن ولی جوشی ک ب صورت چرکی باشه اصن تو بدنم ندارم. بله مشکلم همین کشاله ران و زیر بغلم و زیر سینمه عکسشون رو ارسال میکنم. بله مجرد هستم.

با مصرف قرص آکوتان البته تحت کنترل درمان میشه چون باید قبلش آزمایش بدی

پس یعنی پیشنهادتون اینه ک مراجعه حضوری داشته باشم؟!؟!
🙏