آ.خ
عنوان :

استخوان

متخصص ارتوپدی
سلام آقای دکتر خسته نباشید.
من امروز متوجه شدم که یه ناحیه از استخوان ساق پام باد کرده، یه لکه ی قرمز کوچیک شبیه خون مردگی قبل کبودی داره یکمم اطرافش بنفش شده انگار و وقتی دست میزنم بهش شبیه اون برآمدگی هاییه که بعد از ضربه به سر روش دست بکشید حس میکنید. باد کردن سر، شبیه به اونه
من مطمئن نیستم که ضربه خورده یا نه چون یه مقدار حواس پرتم اما مطمئنم تا دو روز پیش یا حتی دیروز همچین برآمدگی روی پام نبود.
وقتی از سمت بالا به پایین آروم روش دست میکشم برآمدگی رو کامل حس میکنم اما وقتی پوست اون نقطه ی برآمده رو تو دستم میگیرم توده حس نمیکنم که سفت باشه.
توی عکس بهتون میزان برآمدگی از پهلو رو نشون دادم که با قرمز مشخص کردم.
این قسمت پام هست، یه سری لک های قهوه ای که اونجاست به خاطر تیغ روی پوستم ایجاد شده یه قرمزی کمرنگی که هست جدیده
این هم میزان برآمدگی از پهلو
سوال من اینه که اینا علائم توده ست یا میتونه علائم ضربه خوردن باشه؟
وقتی فشارش میدم یه مقدار درد میاد همون نقطه اما در حالت عادی درد نداره

سلام.هم میتونه تجمع خون بعد از ضربه و هم میتونه توده بافت نرم باشه

چند روز با حوله گرم ماساژ بدین اگه خوب نشد یا رو به کاهش نداشت سونوگرافی کنید

تو سونو بین کیست یا تجمع خون یا چرک و یا توده توپر میشه افتراق قایل شد