م.ع
عنوان :

راه نرفتن کودک

فوق تخصص نوزادان
سلام خانم دکتر عزیز. وقت بخیر. سن پسر من 16 ماه و 20 روز. در هفته 34 با وزن 2700 به دنیا اومده و 6 ماه شیر خشک مصرف کرده و با شروع غذای کمکی هرکاری کردم حجم مصرف شیر خشک خیلی کم شد فقط تو خواب شیر نیخورد بعد از 1 سالگی هم به کل مصرف شیر خشک قطع شد و شیر پاستوریزه هم نمیخوره تو غذا هم بریزم نمیخوره. وزن 1 سالکی 10 و 200 و قد 75 سانت. ولی نسبت به 1 سالگی الان زیاد رشد نکرده وزن 10 و 600 و قد 79 سانت. بادوم و کشک و ماست رو روزانه تو برنامه غذاییش قرار دادم و تخم مرغ هم هر روز میخوره. و این که از کنار مبل و دیوار و وسایل به راحتی راه میره و تقریبا از در و دیوار بالا میره ولی هر کاری میکنم به تنهایی از وسط نمیتونه بدون کمک راه بره و به شدت میترسه. خیلی نگرانم. ممنون میشم اگه جواب سوالات من رو بدین.

سلام مامان عزیز.روند تکاملیش چجور بوده؟!کی گردن گرفته؟چند ماهگی نشسته؟!

الان روی نوک پا میایسته و یا کف پا رو کامل روی زمین میزاره؟!

مولتی ویتامین و یا آد و اهن رو بهش میدین؟کی دندون دراورد؟!الان چند تا داره؟!

باید حتما تا سالگی شیر بخوره

الان 8 تا دندون جلو کامل و آسیابی عقب و نیش ها 8 تا نصفه در اومده. 4 ماهگی گردن 9 ماهگی کامل بدون کمک نشسته. باه قطره آهن و مولتی هر روز مصرف میشه و کف پا کامل روی زمین و از کناره ها راه میره

خوب خداروشکر این موارد نرمال بوده ولی اگرتا 15 ماهگی اگر راه نره بچه باید معاینه و بررسی بشه.و اصلا به هیچ وجه هم از رهروئک استفاده نشه

روروئک اصلا استفاده نکردم همه هم گفتن به خاطر همین دیر راه افتاده. الان قشنگ در و دیوار رو میگیره راه میره فقط از وسط که میزارم برون کمک راه بره زود میشینه و 4 ست و پا میره

خوب باید باهاش کار کنین و بیشتر تو جمع بچه ها قرار بگیره و تشویق بشه...انشالله که جواب بده ولی اگر تا چند هفته ی دیگه جواب نداد باید حتما مراجعه و معاینه بشه

🙏