ل.ب
عنوان :

ریفلاکس و آلرژی

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقتتون بخیر دخترم 13 ماه و 20 روزشه وزنش 9500 قد 75(بدو تولد 3300 .50سانت)،از دوماهگی تحت درمان برای ریفلاکسشه.حدود 3 ماه استپ رشد داشت که دکتر براش آزمایش و آندوسکوپی و کولونوسکوپی انجام داد شیرخودمو میخوره و همچنان خواب خوبی نداره.بعد از آزمایشات لانزو 1/2 صبح و شب،روتفلور 10 قطره،زینک و اسپری فلوکساتید و نئوتادین 1cc و ویتامین e و b مصرف میکنه شیرخشک نئوکیت رو متاسفانه نخورد و بالا اورد و نتونستم شیرخودمو قطع کنم.در آزمایشاتش مشکل تیروئید کم خونی کمبود کلسیم و آهن خوشبختانه نداشت ولی کلپروتکتین بالا و خون مخفی داشت دکتر گفت فقط مشکلش آلرژیه ولی الان تقریبا دو ماه گذشته و با وجود رژیمی که هر جفتمون از اول رعایت میکنیم و داروهاش بازم ریفلاکس داره.دکترش اعتقادی به تست آلرژی نداره و میگه 50 درصد خطا داره
میخواستم نظر شمارو درمورد داروها بدونم واقعا دیگه زندگیمو تحت تاثیر قرار داده و خودمم نمیتونم بخوابم و نگران رشد کم و ریفلاکسش هستم .به نظرتون تست آلرژی رو انجام بدم کمک کننده هست؟برای رشدش چی بهش بدم و اینکه خیلی بی اشتهاست .قطع شیر با توجه به اینکه شیر گاو نمیتونه بخوره و شیرخشک هم نمیخوره از چه ماهی انجام بشه؟
پیشاپیش ممنون از صبوری و پاسخگویی شما
آزمایشات و رژیمی که رعایت میکنم رو براتون ارسال کردم متشکرم آقای دکتر

سلام آزمایشات برای سن کودک طبیعی هستند
کودک فقط,آلرژی,به شیر مادر دارد تا زمانی که شیردهی از سینه ادامه دارد دارو های کودک را تمدید کنید
زمان استاندارد قطع شیر مادر در شب ماه 7 و قطع کامل 12 ماه است
کودک بالای یکسال نیاز به هیچ نوع شیری ندارد و میتوانید بحای لبنیات و شیر گاو از شربت کلسیوم سافت یا سیترات یا استی کپ روزی یک بار 5 سی سی میتوانید استفاده کنید

🙏