a.g
عنوان :

لیزر لک های پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقتتون بخیر، من اعظم قریشوندی از بیماران آقای دکتر باریک بین هستم. سه جلسه واسه لیزر لک های کمر و بازو به ایشون مراحعه کردم اگه خاطرتون باشه یکبار هم شما یه قسمت از کمرم رو لیزر کیوسوییچ زدید. چهارمین نوبت من واسه 15 فروردین بود که به خاطر کرونا یکم به تعویق افتاد من به آقای دکتر پیام دادم و وضعیتم رو توضیح دادم ایشون فرمودن باشما تماس بگیرم، آیا این امکان هست من یک تماس تلفنی با شما داشته باشم .
این عکس ضایعات پوستی من هست، خانم دکتر بعد از سه جلسه انگار اصلا لک ها تغییری نکردند.

با سلام
آقای دکتر برای ادامه درمان پیشنهادی داشتند؟

سلام نخیر چیزی نفرمودند؟

بله اگر تمایل به صحبت تلفنی دارید روز یکشنبه از ساعت 11 تا 2 من کلینیک هستم با تلفن
02122575757 میتوانید تماس بگیرید و بفرمایید که از بیماران دکتر باریک بین هستید طبق هماهنگی وصل کنن که با من صحبت کنید اگرهم تمایل دارید میتوانید تشریف بیارید از نزدیک ویزیت تون کنم

اگه امکانش باشه و این لطف رو رو در حق من بکنید که تلفنی با شما صحبت کنم یک دنیا از شما ممنون میشم، آخه من خوزستان هستم والان هم اینجا وضعیت قرمز هست
🙏

بله حتما تماس گرفتید بفرمایید بیمار دکتر باریک بین هستید و هماهنگ کردید وصل تون میکنن

🙏
سلام وقتتون بخیر خانم دکتر، من نسخه به پیوست براتون ارسال کردم
این کرمی هست که به بدنم میزدم
این اسپری هم واسه صورتم بود
صورتم و کمرم خیلی خارش دارن خانم دکتر، اصلا خارش شون تمومی نداره مخصوصا کمرم

سلام عزیزم عکس از صورت و کمرتون بفرستید لطفا

چشم
خانم دکتر یادم رفت بهتون عرض این نکته رو هم بگم که پوست صورت و بدنم خیلی خیلی خشکه

با سلام مجدد
رفع خشکی پوست در شما بسیار حائز اهمیت است چون در روند بهبود و روشن شدن پوست شما بسیار موثر است

در حمام به هیچ عنوان از لیف زبر و کیسه استفاده نکنید
بعداز حمام بدن وا با لوسیون بدن اریکه کاملا چرب کنید
جهت مرطوب کردن صورت از کرم مرطوب کننده دمودکسیلین استفاده بفرمایید
کرم ساختنی برای صورت و بدن براتون نسخه میکنم و ارسال میکنم امروز

بسیار سپاسگزارم خانم دکتر، میشه خواهش کنم این دوموردی که فرمودید هم با نسخه تون واسم بفرستین چون داروهام رو فقط از داروخانه مجید قاسم میگرفتم اینجا گیرم نمیاد.
لطفا هزینه رو هم به همراه شماره کارت واسم ارسال کنید.
🙏

هزینه و شماره کارت برای چی عزیزم؟

سلام ممنونم عزیزم، هزینه ویزیت، وداروها و ارسالشون دیگه

عزیزم من از شما هزینه ای نمیگیرم برای دارو و ارسال با داروخونه مورد نظرتون در ارتباط باشید

خیلی ممنونم خانم دکتر عزیز ، لطف کردید
🙏