ا.م
عنوان :

سلام

متخصص بیماری های کودکان
آقای دکتر دخترم از مریض های شماس
یک سال و 2ماهشه و 12کیلو
دخترم اسپاسم مری و آلرژی و عدم تحمل لاکتوز هم داره با دارو هایی که داده بودین خوب شده بود وبالا نمیاورد در 10 روزگی دو بار بالا آورده بود داخلش خون بود
پریروز تو فامیل یکی از بچه ها مریض شده بود و اسهال استفراغ میکرد من خبر نداشتم بیماره آمد خونمون و دخترم رو بوس کرد شماهم قبلا برای عفونت ادراری دخترم سفالیکسین 250 تجویز کرده بودین که من دیشب با آب ولرم مایل به گرم اونو مخلوط کردم و به دخترم دادم
دخترم از 3و نیم نصف شب دچار استفراغ شد از خواب بیدار شد و چن بار استفراغ کرد بعد هم که داخل معدش چیزی نبود همش اوق میزد و زردآب بالا میاورد
حالا نمیدونم اون شخص مریض باعث شده یا دارو رو که با آب گرم مخلوط کردم باعث مصمومیت شده آقای دکتر
بردیم بیمارستان چون همش تهوع داشت همش اوق میزد بهش آمپول زدن تهوعش قط بشه و این دارو هارو دادن ببینید مصرفش برای دخترم مشکلی نداره
ایبوپروفن هر 6 ساعت 3 سی سی
آمپول دمیترون هر روز نصف آمپول تا سه روز
شربت سفیکسیم 100 هر 12 ساعت 4 سی سی
شربت اندانسترون هر 12 ساعت 4 سی سی
اگر دارویی رو نباید مصرف کنه بگین قطع کنم اگر دارویی هم شما صلاح میدونین بگین بهش بدم
بعد از مصرف دارو ها فعلا بالا نیاورده فعلا چیزی هم نخورده خیلی کم شیر خورده یکم بدنش گرمه چون دارو دادم فعلا تب نکرده حالا نمیدونم اثر دارو بره تب کنه و اسهال شده که پر ازبلغم هست
وقتی بچه ی بیمار فامیل خونمون بود خواهر زادم هم خونه ی ما بودکه الان فهمیدم اونم دچار اسهال استفراغ شده
آقای دکتر لطفا راهنمایی کنین دختترم بیحاله
آقای دکتر دوباره بالا میاره و اسهاله من باید چیکار کنم

سلام بله اسهال میکروبی یا ویروسی است
شربت اندامین و مترونیدازول و سفکسیم را تا 7 روز ادانه دهید
رژیم اسهالی
شیر بدون لاکتوز
محلول او آر اس
کنترل تب
درصورت بی حالی یا کم آبی بدن باید مجدد سرم تزریق شود
دوره اسهال و استفراغ 5 تا 7 روز است

مترونیدازول روزی,دوبار 2/5 سی سی تا 7 روز
سفالکسبن را قطع کنید