ف.س
عنوان :

دندون و سرماخوردگی

متخصص بیماری های کودکان
سلام خدمت آقای دکتر مقدادی
پسر من ده ماه ونیمشه هنوز دندون در نیاورده رفلاکس وحساسیت داره وچون رشدش داشت متوقف میشد ماه پیش آزمایش سوجذب براش انجام دادم که عددش 210بود براش دارو تجویز کردیدوگفتیدشیردهی از سینه قطع بشه الان نزدیک یه ماهه داره دارو (کرون واسیدفولیک وروتفلور)میخوره
از همون موقع شیرخشک بیومیل Lfمیخوره .
ممکنه تاخیر دندونش بخاطر سوجذبش باشه ؟باید دارو مصرف کنه یا طبیعیه؟
ده ماه نیمشه وزنش 8400وزن تولد 3670
پسرم هفته پیش سرما خورد بردمش دکتر براش سفیکسیم وایبوپروفن و سیتریزین وشربت سرماخوردگی کودکان نوشته بهتر شده اما هنوز آبریزش بینیش قطع نشده موقع خواب و شیر خوردن اذیت میشه و نمیتونه خوب نفس بکشه چیکار کنم برای آبریزش بینیش چه دارویی بدم ؟همین داروهارو ادامه بدم یانه؟

سلام برای,آبریزش اسنری,بینی بودنا 64 روزی,دوبار 1 پاف و شربت زادیتن روزی یک بار 2 سی سی کافی است
دندان دراین کودکان ماه 13 معمولا در میاد
بالای یک سال شربت ارژیتال 2 سی,سی صبح ها موثر خواهد بود