ف.ع
عنوان :

قرمزی ناگهانی زیر چشم

متخصص زنان، زایمان و نازایی
آلرژی بهاره دارم و قرص انتی هیستامین مصرف میکنم بر طرف میشد 4روزی هست مصرف نمیکنم امروز تو آینه دیدم زیر چشام بطور بی سابقه ای قرمز شده
حدود یک هفته هست که سرفه هم دارم با اینکه اصلاحس مریض بودنی ندارم خارش گلو و چشم هم دارم

سلام
آیا تب ،درد چشم ،اختلال دید هم داری؟
ناحیه قرمزی شدید زیاد مشخص نیست ولی آیا تورم یا درد در همون ناحیه وجود داره؟
فقط یک چشم هست یا هر دو؟
آبریزش بینی ،تنگی نفس یا بی حالی داری؟
کسی در اطرافت سرما خوردگی یا کرونا داشته؟
آلرژی که گفتی داری به چی هست و چه دارویی می خوری؟

چه نوع انتی هیستامینی مصرف میکنی؟

تب ندارم چشام درد نمیکنه اختلال دبثید هم ندارم
اهردو چشم هست و قرمزی روبه کبودی رفته الان تورم و دردی ندارم آبریزش قبل مصرف لوراتادین دارم و بعد مصرف قطع میشه آلرژی بهاذی دارم دقیق نمیدونم به چی هست ولی احتمالا به گیاهان دارم تنگی نفس کلا ندارم سرما خوردگی کسی نداشته کرونا هم کسی رو سراغ ندارم چن روز پیش گلوم درد میکرد اونم برطرف شده
یه مشکل دیگه ای که دارم داخل دهنم زیاد زخم میشه مثلا الان 4جای دهنم زخمه که میسوزه
اشتهام سرجاشه بویاییم سالمه سینه دردم ندارم صب خارش گلو داشتم با مرصرف لوتادین اونم برطرف شده

آقای عمری عزیز
این حالت میتونه به علت آلرژی هم ایجاد بشه ،فعلا کمپرس سرد بزار . از مواد آلرژی زا دوری کن . لوراتادین رو مصرف کن. اگر قرمزی بیش از یک هفته ادامه داشت ،یا تب ،اختلال دید،درد ایجاد شد مراجعه کن.
برای زخم دهان هم نیاز هست نوع زخم دیده بشه.

زخم در دهان علل متعددی داره ولی اکثر موارد چیز مهمی نیست و خودبخود برطرف میشه . حتی مصرف غذای داغ یا ترش میتونه باعث زخم در دهان بشه

🙏