م.خ
عنوان :

خون دماغ

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقتتون بخیر ببخشید در مورد دختر چهار سال و چهار ماهه ام چند باری که هست که بینی اش خونریزی می کنه یکی دوبار در خواب بوده اما غیر آن هم پیش آمده
این مشکل رو البته خواهر دو سال و ده ماهه اش هم دارد یهو مثلا میبینم صبح بالشت شان خونی هست یه موقع هایی هم در حیندبازی مثلا
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

دوست عزیز این سوال مربوط به کرونا نیست و من در قسمت کرونا نمیتونم پاسختون رو بدم.