ف.ا
عنوان :

غذای کمکی

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر .دخترم 9/5 ماهشه شبها چندین بار بیدارمیشه شیر میخوره .غذای کمکی وشیر خودم میخوره .نمیدونم سیر میشه یا نه ؟میتونم بهش سرلاک بدم چون به شیر گاو حساسیت داره چه نوع سرلاکی بدم ؟تخم مرغ میخوره کهیر میزنه چه مدت بعد میشه دوباره تخم مرغ بهش بدم ؟برای یبوستش چی باید بدم ؟

سلام شبها گاستروفیکس یا سرلاک بدون شیر از سایتهای اینترنتی بدهید و کرم مگاکورت و ثمین 10 درصد مخلوط روزی دو بار بزنید

مواد غذایی که حساسیت دارد سه ماه بعد از مصرف پروبیوتیک یا واکسن روده کم کم باید بخورد