م.م
عنوان :

ایکس ری قفسه سینه

متخصص رادیولوژی
سلام و ارادت آقای دکترظهر شما به خیر
آقای دکتر من به خاطر غدد لنفاوی متعددی که در گردن و ران داشتم (که در سونو گفتن نمای بدخیمی نداره) و هم چنین یک ندول در لوب تحتانی نیروئید (که گفتن حتی ممکنه غده لنفاوی هم باشه) به پزشک غدد مراجعه کردم. که دستور ازمایشات مختلفی از جمله ایکس ری قفسه سینه دادن.
عکس الان امادست و من میخواستم ببینم شما مورد یا بدخیمی مشاهده میکنین؟
فقط آقای دکتر من نقاطی رو هم در دو تا از عکس ها مشخص کردم که میخواستم در اون موارد علی الخصوص نظر شما رو بدونم.
«««به خصوص عکس سوم که یک هاله سفید رنگ مثل یک سکه 5 تومنی هست. آیا موردی هست؟»»
منظورم از عکس هاله سفید همین عکس اخری هست که تنها یک نقطه رو دایره کشیدم
چیزی شبیه به یک سکه 5 تومانی هاله سفید داخل دایره هست
ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید

سلام
همه چیز نرمال است . مشکل خاصی نیست. اون نما هم که دابره کشیده اید مقطعی از رگ می باشد