ف.ع
عنوان :

دلدرد

متخصص بیماری های کودکان
سلام حدود 6 ماه پیش دخترمون که 4 سالشه را اوردیم مطب روزی چند بار دلدرد داره و شما در مطب سونو کردین و گفتین خوبه و فقط انگار اسید معده اش زیاده رانیتیلین دادین که البته دستوری که چه میزان بهش بدیم را پیدا نکردیم ما 12 ساعت یکبار یک هفته دادیم و خوب نشد و این ازمایش هارو نوشتین گفتین جوابو ارسال کنم یبوست هم نداره و سابقه رفلاکس را هم نمیدونیم که داشته یا نه
ایا نیاز به اندوسکوپی داره وزنش نزدیک 17 کیلو و قد 99
گفتین شاید رفلاکس خاموش باشه

سلام
کودک دجار التهاب معده است
علت زمینه ای آلرژی به لاکتوز شیر یا شیرخوردن طولانی مدت معمولا مطرح است
شربت گاویسکون روزی 2 بار 4 سی سی
قرص پریت 20 صبح ها نصف قرص تا 3 ماه

رعایت رژیم بدون لاکتوز
مترونیدازول روزی دوبار تا ده روز هر بار 6 سی سی
پروبیوتیک روتفلور هفته ای دو بار یک ساشه

برای حملات درد شکم با توجه به تایید آزمایشگاهی روده تحریک پذیر میتوانید نصف قرص کودک را بدهید

🙏