m.s
عنوان :

شکم درد

متخصص بیماری های کودکان
سلام.پسرم پونزده ماهشه و حدود پنج روزه دل درد داره.حتی وسط خواب عمیق شروع میکنه به پیچ و تاب و گریه.خودش رو کمانی میکنه و دست میزنه به شکم و ناحیه ی پوشکش. و در بیداری هم دایم دمر دراز میکشه و درد داره.اشتهاش کم شده.رفلاکس هم داره اما تا حالا همچین علایمی نداشته.اسهال نیست نفخ هم نداره.علت چیه و دستور شما؟
از همون چهار پنج روز پیش شربت آرژیتال به تجویز شما دادم.ممکنه مرتبط باشه؟

سلام بله احتمال دارد
شربت را برای یک هفته قطع کنید و مجدد امتحان کنید اگر مجدد درد شکم داشت به علت حساسیت دارویی میتواند باشد
برای درد شکم شربت رکولیک روزی سه بار یک قاشق مربا خوری یا مخلوط نبات سفید و افشره نعناع یا شربت سامری را نیتوانیو امتحان کنید
گرما زدگی . میوه های فصلی. کم آبی بدن از سایر علل درد شکم است