پ.ح
عنوان :

کورک

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام.در صورتم یک کودک بسیار عمیق زده و جاش در روی پوست خوب شده.چه کنم؟

سوالات مشابه

مشکل پوستی

سلام وقت بخیر حدود 5 ماه هست که روی پوست انگشت شست دست راست خودم یک چیزی مانند جوش ولی دردش مانند میخچه به وجود اومده و چند روزه که خیلی درد میکنه . میخواستم ببینم جوش چرکی هستش یا میخچه و درمانش چیه . ممنون

بهترین درمان خط اخم و خط خنده

باسلام، اینجانب دانشجوی رشته کارشناسی ارشد رشته کامپیوتر میباشم و علاقمندم در خصوص رفع خط اخم در پیشانی و خط خنده در صورت توضیحات لازم را عنوان کنید و آیا عمل بوتاکس برای مردان مناسب میباشدو یا نه و در صورت ورزش کردن برای بوتاکس مشکلی ایجاد نمی شود و در سال باید چند با عمل بوتاکس انجام دهیم و آیا عمل بوتاکس اصلا مشکل ایجاد شده رفع و بطرف می گردد یا نه

پوست

سلام.خسته نباشید.اقای دکتر من پوستم خشکه گاهی میخاره و خشکی های ک ریز و بصورت برجستگی ریز پوستی و رنگ پوست وگاهی قرمز هستن ظاهر میشه.ب علاوه من قبلا جوش نمیزدم و چند وقتی است هروقت بیدار میشم صب شاهد ی جوش جدید و ب رنگ قرمز هستم.هم چنیم ب دلیل دستکاری این جوشها صورتم لک انداخته خیلی.چیکار کنم همه اینا رفع بشن؟

مشکل پوست

سلام من قسمت بالای باسنم دقیقا انتهای چین باسن زنگ پوستم تیره تره که در هوای سرد محو تر میشه ولی در تابستونها و هوای گرم پررنگ تر و تقریبا سیاه میشه گاهی هم پوسته ریزی میکنه .میخواستم ببینم راهی برای درمانش هست که اونم مثل بقیه نقاط پوستم بشه. عکسی که الان براتون میفرسم برا الانه چون هوا اینجا سرده کمرنگ تر شده ولی واقعا تابستونا خیلی بد میشه .ولی سوزش و درد نداره اصلا فقط ظاهر پوستمو بد میکنه . خواهشا کمکم کنید ممنون

سبوریت مو

سلام من 6 ماه پیش مبتلا به سبوریت مو شدم حساسیت و خارش از عوارضش بود که بنا به گفته پزشک رنگ مو مصرفی ام را قطع کردم (اورال استفاده میکردم) حالا بعد 6 ماه که از هیچ رنگ شیمیایی استفاده نکردم چند روز پیش از رنگ مو ریتون استفاده کردم که کم و بیش حساسیت و خارش رو برگرداند من باید چه کنم ؟ یعنی دیگه نباید از هیچ رنگ مو یی استفاده کنم ؟ من برای سبوریت طول درمانم کامل کردم ممنونم از پاسخگویی شما