پ.ق
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام و عرض ادب دختری 18 ساله هستم برای جوشهای صورت مدت یکسال راکوتان شبی یک عدد خوردم الان یک ماهه دیگه نمیخورم ولی ریزش موی شدید دارم والبته موهای بلند حدود یک متر دارم لطفا بفر مایید چه کنم والبتهقرص هیر ویت و فولیکوژن خوردم زیاد تا ثیری نداشت
دکتر جان موهاش خیلی پرپشت بود ولی ااان یک دست میکشه موهاش از ریشه راحت در میاد البته امسال امتحان کنکور هم داره ولی فکر کنم مال راکوتانه الانم تک و توکی جوش ریز میزنه

1) Item alphactif lotion n=1
روزی 15 قطره روی سر ریخته شود
2) Item alphactif shampoo n=1
روزانه

🙏
سلام مجدد متاسفانه هر چه گشتم این لوسیون را پیدا نکردم میشه داروی دیگه بفرمایید
تهران
متطقه4
تهرانپارس

داروخانه واقع در خیابان حسینی چهار راه رشید جنوبی این داروها را دارند

تمام داروخانهای اون منطقه رو پرسیدم نداشتند اگر شمارهای دارید بدهید ویا داروی دیگر بفر مایید

همین امروز برای مراجعین نوشتم و از داروخانه جنب کلینیک ایرانیان گرفتند

سلام رفتم داروخانه دکتر رضایی جنب ایرانیان فقط سامپو ش را داشتند گفتند تمام شده

1) Alpecin liquid n=1
روزی 15 قطره روی سر ریخته شود