ه.ق
عنوان :

تغذیه نوزاد هفت ماه و نیم

متخصص بیماری های کودکان
با سلام اقای دکتر. خسته نباشید. پسرم هفت ماه و نیمه هست تحت نظر شما. ایشون رفلاکس داشت و از 5 ماهگی غذای جامد رو شروع کرد.طبق دستور غذایی شما الان چند هفته است که سوپ با گوشت رو هم میل میکنه. از کی میتونیم زرده تخم بلدرچین بدیم و به چه شکل باید باشه؟
چون رفلاکسی بود و خدارو شکر چند هفته است رفلاکسش ظاهرا بهتره, ما کره و ماست نمیدیم, تا کی باید منتظر موند؟
کلا در این مرحله زرده تخم بلدرچین و ماست و کره و چه مواد دیگه به رژیمش اضافه کنیم؟

سلام زرده تخم مرغ و بلدرچین و عدسی و ماست پروبیوتیک و موز اضافه کنید