ب.م
عنوان :

خشکی

متخصص بیماری های کودکان
سلام جناب دکتر. دخترم سه ماهه هست و رفلاکس داره شربت مولتیوم و کپسول لانزو بهش دادین. چند روزی هست که سرش به نظرم خشکی زده میخواستم نظر شما رو بدونم و درمانش رو بهم بگید.
در ضمن روزی یکبار شیر خشک نان 1 مصرف میکنه اگه شب بخوره مشکلی نداره ولی اگر روز مصرف کنه خیلی بالا میاره. باید شیر خشکش رو عوض کنم؟ چی بهش بدم؟

سلام این ضایعات کرادل کپ و از علائم آلرژی به لاکتوز شیر است
شیر بدون لاکتوز کمکی بدهید
کرم کرادل کپ روزی دوبار بزنید
شامپو الورا کودکان بزنید
با روغن زیتون پوست سر را جذب کنید و بعد از یک ساعت با لطف داخل حمام پوسته ها را بردارید