ح.ف
عنوان :

تی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام 19 سالمه پسر هستم هر چند ماه یکبار مثلا وقتی دست به ابروم میزنم یا ابروهام رو میکشم تیر میکشه باورر کنید از صبح تا شب توی اینترنتنم بیماری خود بیمار انگاری هم دارم از ام اس میترسم چکار کنم.

این حالت ارتباطی به مشکل مغز و اعصاب نداره نیاز به اقدام بیشتری نیست

در صورتی که سردرد مداوم یه حملات مکرر به غیر از این حالت که با لمس ابرو رخ میده توضیح بدید

🙏