پ.ص
عنوان :

تاریخ دارو

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام
وقتتون بخیر
مادرم قصد داشت از این دارو استفاده کنه ولی تاریخش تموم شده، متاسفانه این دارو جایی پیدا نمیشه، از نظر شما الان ایرادی داره استفاده کنه؟ چون 4 ماه بیشتر نگذشته،
بواسیرش بزرگ شده و اذیتش میکنه

سلام وقت بخیر
باتوجه به اینکه از لحاظ علمی بعد از گذشت تاریخ انقضا اثر گذاری دارو کم می شود و از طرفی ازمایشی برای بررسی اثرات منفی احتمالی که بعد از گذشت تاریخ انقضای دارو ممکن بروز کند، انجام نمی شود بنابراین پیشنهاد نمیکنم.

پیشنهاد میکنم به داروخانه مراجعه کرده و از نمونه های مشابه دارو از سایر شرکت های دارویی استفاده کنید

و حتما رژیم غذایی مناسب شامل مصرف مایعات کافی و افزایش استفاده از فیبر ها در طول روز را رعایت کنند و فعالیت فیزیکی مناسب داشته و در صورت امکان ورزش کنند