بازگشت به لیست سوالات
ز.ج
عنوان :

حساسیت فصلی

دکترای حرفه ای داروسازی
سلام خانم دکتر عزیزم ،اسم قرص ضد آلرژی که معرفی کرده بودین رو میخواستم،ممنون از لطفتون

سلام عزیزم. وقت بخیر. قرص نئوتادین شرکت داروسازی دکتر عبیدی

🙏



سوالات مشابه


لاغری

سلام خانم دکتر من به توصیه شما ویت لاس و خریدم ، در حال اجرای رژیم دکتر کرمانی هستم و پیاده روی هم میرم . از ماه قبل قرص هزال و فلوردو و ال کارنیتین رو با هم دارم مصرف میکنم. مصرف همزمان اینا اشکال داره؟ موقع مصرف ویت لاس همه اینارو قطع کنم یا ادامه بدم ؟ اصن مصرف اینهمه قرص باهم تاثیر بیشتری داره؟

محصول مراقبتی پوست

پوست خیلی خشک ولی جوش دار دارم لطفا شوینده تونر کرم شب و روز و دور چشم معرفی میکنید

خشکی پوست دست

سلام خسته نباشید،خانم دکتر من از فالوورای پیج اینستاتون هستم خیلی دوستون دارم

تزریق آمپول رمیکید درمنزل

سلام و وقت بخیر خدمت خانم دکتر عزیز برادرم هر 2ماه برای تزریق آمپول رمیکید در اورژانس به صورت ساعتی بستری می شدند.حال با وجود کرونا و خطرات احتمالی به دنبال سازمان معتبر و مورد تایید هستم تا تزریق در منزل توسط نیروی متخصص انجام شود.خواهشمندم راهنمایی بفرمایید با این شرایط چه باید کرد و از چه سازمانی می توانم کمک بگیرم.

انتقال کرونا از طریق دستگاه سونوگرافی

امکان انتقال کرونا از طریق دستگاه سونوگرافی(سونوگرافی سینه) وجود داره ؟ چه شرایطی برای رفتن به سونوگرافی باید رعایت بشه ؟ توصیه هاتونو لطفا در این خصوص بفرمایید با تشکر و احترام