ف.ک
عنوان :

کم کاری تیروئید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خانم دکتر روز بخیر بنده ، دوساله که کم کاری تیروئید دارم و طی این مدت زیر نظر پزشک متخصص بودم که خوب کنترل شده بود ، حتی طی دوره بارداریم هم قرص میخوردم ، لووتیروکسین 50 روزی یک عدد تا اینکه برج 11 ی آزمایش خون دادم که TSH ام ( پنج صدم ) بود فهمیدم که پرکار شده تیروئیدم ولی دکتر نرفتم و قرص هم نخوردم دیگه ، تا 10 روز پیش رفتم آزمایش دادم TSH بنده 8/16 شده حالا عکس آزمایش هم براتون میفرستم حالا خانم دکتر چکار کنم ، قرص لووتیروکسین بخورم ؟؟ با دوز چند ؟ البته با شرایط حاضر ترجیح میدم به پزشک حضوری مراجعه نکنم تا انشالله بعد فقط کمکم کنید تا مشکلم برطرف بشه مرسی .

سلام قرص را شروع کنید روزی یک عدد به جز پنجشنبه و جمعه و 8 هفته بعد آزمایش تیرویید انجام بشه

ممنون دکتر سوالی داشتم صبح ها هنگام بیدار شدن از خواب خیلی بی حالم ممکنه واسه کم کاری تیروئیدم باشه .
؟