ا.ح
عنوان :

کیست رحم

متخصص زنان، زایمان و نازایی
ب دلیل کم شدن مدت سیکل پریودی ب پزشک مراجعه کردم،نتیجه سونوگرافی کیست بزرگ باابعاد140*160م م نمایش داد،توصیه دکترعمل جراحی هست،امامن کنی ترس دارم چون مجردهستم،راه درمان دیگه ای هم داره واینکه علت ایجادچی بوده چون گوگل سرچ زدم کیست رحمی مطلبی درموردش نبود!!!یااصلاچ عوارضی عمل میتونه داشته باشه،؟بعضی درمان های گیاهی پیشنهادمیکنن،نظرتون چیه؟البته امروز سی تی اسکن هم انجام دادم ک نتیجه اش یک هفته طول میکشه

سلام عزیزم
بسیار خوب هست که سی تی اسکن انجام دادی. مهم هست که اتصال کیست مشخص بشه. در سونو مشخص نیست این موضوع. بهر حال کیست خیلی بزرگ هست و نیاز هست که برداشته بشه و نمونه برای آزمایشگاه فرستاده بشه که نوع کیست رو مشخص کنه . و بدونیم که آیا نیاز به پیگیری داره یا نه. معمولا اگر کیست ساده تخمدان باشه فقط کیست برداشته میشه و تخمدان سالم باقی می مونه . در این مورد اصلا درمان دیگه ای توصیه نمیشه . جواب سونوگرافی برای تصمیم گیری دقیق تر کمک کننده هست.

سلام ممنونم از پاسخگویی شما،پس من نظر دکترسی تی اسکن رو براتون میفرستم تاآخرهفته ممنون میشم راهنماییم کنید،چ جوری میتونم اطلاعات بیشتری بدست بیارم دراین مورد

خوشحال میشم بتونم اطلاعات در اختیارت بزارم .

🙏