س.ن
عنوان :

دندان عقل

دندانپزشک
سلام خانم دکتر وقتتون بخیر،من 24 سالمه و از دیروز تا حالا همینطور که توی عکس میبینید انتهای لثه ام متورم شده،علتش چیه و چیکار باید بکنم؟ ممنونم

سلام وقت بخیر، توی عکسی که فرستادین دندون عقل موجود نیست، آیا قبلاً کشیدین؟ اگر نه احتمالاً نهفته است و باید با جراحی خارج بشه،
علت برجسته شدن لثه هم میتونه رشد دندان عقل باشه هم تماس لثه با دندان بالا حین جویدن،
در درجه اول یک عکس پانورامیک باید بگیرید، اگر مشکل دندان عقل باشه بعد از خارج سازی مشکل حل میشه

اگر لثه دردناک شده تا زمان درمان نهایی قبل از غذا شربت دیفین هیدرامین دهانشویه کنید

خیلی ممنون از لطفتون، نه دندون عقل رو نکشیدم،چند سال پیش عکس گرفتم که نشون میداد دندون عقل توی لثه حالت افقی پیدا کرده
این هم عکسی که بار آخر چند سال پیش گرفتم

دندون عقلتون حتماً باید جراحی بشه و تا آسیب بیشتری به دندون جلوییش نرسونده خارج بشه