ث.ج
عنوان :

تنبلی تخمدان

متخصص زنان، زایمان و نازایی
تنبلی تخمدان دارم و الان دو سال است که قرص پروژسترون مصرف میکنم، متوجه شدم که مصرف طولانی مدت قرص پروژسترون عوارض دارد
و سنو گرافی که من داشتم
تخمدان راست دارای فولیکول های متعدد به حداکثر دیامتر 14 میلیمتر
و تخمدان چپ دارای فولیکول به حداکثر دیامتر 10 میلیمتر رویت شد
خانم دکتر من تا میرم پزشک برام پروژسترون مینویسه، من دو سال هست که پروژسترون میخورم و فقد کمی بهتر شدم
من پنج سال هست ازدواج کردم سه سال قرص جلوگیری از بارداری خوردم و دوسال هست مدروکسی پروژسترون میخورم قصد حاملگی ندارم، شرایط زندگیم خوب نیست نمی تونم الان بشم
قرص جلوگیری از بارداری ک میخورم اصلا کلا انگار خشک میشم انگار اصن پریود در حد ی قطره میشم
چون از کرونا میترسم نمیتونم حضوری پیش پزشک برم
آزمایش خون دادم تیرویید ندارم و هیچ مشکلی نداشتم، کم خونی هم نداشتم، تو آزمایش خون همه چیز طبیعی بود
میخوام درمان بشم باید چکار کنم، دوسال مصرف قرص پروژسترون برام عوارض نداره؟
از ناباروری میترسم شاید نابارور باشم
بقیه ی چیزا تو سنو طبیعی بود و ی نکته اینکه مایع آزاد مشاهده نشده در کلدوساک خلفی

عزیزم تنبلی تخمدان یه بیماری ارثیه و درمان قطعی نداره بهتره زودتر باردار بشید درغیراینصورت به صورت دوره ای باید ال دی یا پروژسترون مصرف کنید البته با دوره های استراحت

من الان شرایط بارداری ندارم متاسفانه، اگر الان قبول به بارداری نکنم، در عرض 2 سال دیگر نابارور خواهم بود؟

نمیشه پیش بینی کرد عزیزم به هرحال باید تخت نظر باشید