س.ر
عنوان :

رفلاکس

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام،پسرم پنج ماهشه رفلاکس آلرژیک داره، یک چهارم نکسیوم صبح و شب و یک چهارم باکلوفن شب میخوره، شیر خودم رو قطع کردم چون دیگه فقط گوشت و مرغ و نون و سیب می خوردم و بازم درد زیاد داشت و به خودش می پیچید مخصوصا موقع شیر خوردن که گریه زیاد می کرد و خودم هم دیگه کشش رژیم رو نداشتم،
شیر هایی که بهش نساخت سیمیلاک، اپتامیل،اپتامیل پپتی، نیوکیت بود
الان داره الکر میخوره ولی بازم دور دهنش دون دونه قرمز میزنه، بعد از شیر حداقل یکی دو بار در روز بالا میاره، موقع خواب خیلی کمرش رو قوس میده و نفخ زیادی داره و با گریه از خواب بیدار میشه،
الان سه روزه که بیقراریش تو خواب بیشتر شده و خیلی با گریه از خواب بیدار میشه، الان دو هفته هستش که داره الکر میخوره،
توروخدا بگید من چی کار کنم،مگه این شیر ضد آلرژی نیست مگه نباید رفلاکسش خوب شه،
خواهش میکنم کمک کنید چی کار باید بکنم،شیر دیگه ای نیست بهش بدم؟
لطفا صفحه رو سریع نبندید من بتونم سوالام رو بپرسم،
سیتریزین و ایروکاست هم برای خارش بینی اش دکتر آلرژی داده.
نیوکیت رو خیلی بهتر میخورد و اشتهاش خوب بود و پوشکش رو خیلی خیس میکرد،ولی الکر رو خوب نمیخوره،خیلی عالی بخوره هر سه ساعت دو پیمونه هستش که اونم گاهی میشه یه پیمونه،

گاهی موقع خوردن گریه می کنه و از شیر خوردن امتناع میکنه، به شدت نفخ داره که این موضوع توی خواب خیلییییی اذیت میکنه.

وزن تولد 3300,وزن الان 7200 ،,
بعد از یه هفته نیوکیت خوردن
به شدت با هر مدفوع مقعدش می سوخت،خیلی بالا میآورد و نفخ زیاد داش بیقرار بود حتی تو بیداری بی قرار بود، تقریباً با الکر هم همونه فقط شدتش کمتره،
وزنش توی چهار ماهگی 6600 بوده،این وزن الانش توی مطب دکتر انجام دادم که با بهداشت فرق میکنه،
دور سر و قد توی این ماه به ترتیب 44 و 66سانت هستش
چه آزمایشاتی دقیقا متظورتونه؟میشه بگید از نظر چه بیماری یا مشکلاتی باید بررسی بشه؟
البته با الکر بی فراری در روز و بیداری به حداقل رسیده
این همون آلرژی مگه نیستش؟شیر خشک دیگه ای نیست؟
نمیشه به جای نکسیوم گاویسکون داد؟فرقی داره؟

خیلی ممنون از پاسخ گویی تون،
فقط چون به پسرم به اسانس حساسیت داره،به جای ویتامین آد، یه قطره ترزیا میدم که فقط ویتامین دی هستش، برای ویتامین آ چیزی لازم هست بدم، اگر لازمه چی بدم؟
دکتر صیقلی گفتن ده یا پانزده پدی لاکت میشه روزانه بدم ،اکر نفخ زیاد بود پانزده قطره بدم، دکتر سیاری که این میزان زیاده، هر دو فوق تخصص گوارش هستن،
نظر شما چی هست؟
اگر تایید میکنید پانزده قطره رو میتونم یکباره بدم؟
در غیر این صورت پروبیوتیک چی تحویز میکنید؟
دکتر مقدادی گفتن اصلا پدی لاکت ندم، .
و یه مشکل اساسی که من با شیر خشک الکر دارم اینه به ازای هر 2 oz آب, یه پیمونه شیر خشک لازمه، پسر من یه پیمونه کمش هست و دو پیمونه زیاد، بنابراین اکثراً باید اضافه اش رو بریزم دور، و با توجه به اینکه شیر سهمیه ای و محدود هستش این من رو خیلی ناراحت می کنه که باید یه مقداریش رو بریزم دور،
تو رو خدا شما راه حلی ندارید که بتونم نصف پیمونه با 1 oz آب درست کنم، پیمونه خاصی نیست؟ نیوکیت پیمونه کوچیکی داشت و ازین جهت عالی بود.و متاسفانه پیمونه هاشون برابر نیستن که بخوام از اونا استفاده کنم.
برای نفخ زیادش چی کار کنم، پروبیوتیک (اونی که شما معرفی میکنید)رو فقط بدم یا داروی دیگه ای معرفی میکنید.البته غیر از دایمتیکون.
ببخشید اینم دستورالعمل مصرف شیر خشک الکر هستش
فقط وزن گیریش با شیر خودم بوده تا ماه چهار، فقط سه هفته هستش که بهش شیر خشک میدم، الان مشکل با الکر نفخ زیاد و رفلاکس پنهان هستش، گاهی بالا آوردن،
که اینطور که شما فرمودید باید تحمل کنم چون متاسفانه شیر دیگه ای ایران نیستش، مگر اینکه افت وزن پیدا کنه که باید ویزیت بشه در اون صورت.
ببخشید سوال هام خیلی زیاد شد.
خیلی ازتون ممنوم که صفحه رو باز گذاشتید که بتونم سوالاتم رو بپرسم،متاسفانه توی همین اپلیکیشن هستن پزشک هایی که با یک سوال سریع صفحه رو قفل میکنند و باید به ازای هر یه سوال هزینه پرداخت کنیم و همین باعث میشه که منصرف بشیم، بازم ممنون از انصاف شما.

🙏
خیلی ممنون از لطفتون