س.ک
عنوان :

حملات لاکتوزی

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر دختر من 4 ماه و 4 روزشه و شیرش هم ببلاک کامفورت هست الان تقریبا سه روزه که احساس میکنم حساسیت لاکتوزش یکم بیشتر شده یکی اینکه شیر میخوره حالت نفخ و گاز تو شکمش شنیده میشه و یه مقدار شیرش به سمت گرم باشه این صدا ها بیشتر و اگر حالا قطره آد هم خورده باشه بلافاصله شکمش کار میکنه کلا وقتی شیرش یک مقدار گرم باشه انگار دلش پیچ میزنه و اشک توی چشمش جمع میشه و شکمش یا کار میکنه یا گاز خارج میکنه به ایزی کول و ادونس هم واکنش نشون داده براش قطع کردید و دوباره این حالت بلغم به صورات قاطی در مدفوع برگشته( رنگ مدفوعش سبز و زرد قاطیه) خیلی وقت بود که اکی شده بود البته برای شروع غذا میخوام واکسنشو بزنم بعد شروع کنم افشره نعنا چه میزانی به شیرش اضافه کنم برای برطرف شدن نفخ؟ یا اگر موردی هست که کمک کننده هست بفرمایید؟
بایولاکت براش بهتر هست یا پدی لاکت؟ چند قطره؟
کلا مولتی ویتامین و پدی لاکت اسانس دار خورد با اینکه فری لاکتوز بود رفلاکس نشون داد چطور میتونم مولتیو بهش بدم که رفلاکس نده ؟ الان همون میول دی اچ آ 10 قطره میدم که اگر بین شیرش بدم شکمش کار میکنه کلا این قطره ها رو چه زمان باید بدم که رودش تحریک نشه؟
و اینکه خانم دکتر که پیش شما هستن گفتن که من غذارو با پوره هویج و کدو حلوایی براش شروع کنم نمیتونم با فرنی شروع کنم؟ ترتیبی که فرمودن رو در عکس پیوست خدمتتون ارسال میکنم
ممنون میشم پاسخ بدید.

سلام
غذای کمکی با پوره ها شروع شود مناسب تر است ولی فرنی با شیر خشک هم میتوانید بدهید
شیرهای بدون لاکتوز مناسب تر هستند با توجه به حساسیت به ایزی,کول میتوانید اگر شب کامفورت میدهید 6 قطره افشره نعناع و نبات سفید داخل شیر استفاده کنید
آمپول دی 3 هر 3 ماه مناسب است
قطره بی,ویتال روزی 10 قطره مناسب است
آهن الزامی نیست تا ماه 9

🙏