ز.ج
عنوان :

نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر وقت بخیر هفته پیش اومدم خدمتتون برا پسرم قطره آهن خارجی نوشتید پسرم پس فردا واکسن 4ماهگیشه،گفتید اگه قطره را خورد و بی قراری کرد بهتو بگم احساس میکنم بی قرار شده شبها چیکار کنم روزی 20قطره میدم یکجا ممنون میشم زودتر پاسخ بدید

قبل واکسن هم قطره استامینوفن بدین

یعنی هر 12ساعت
بعد آقای دکتر پودر لیدی میل رو شروع کنم و اینکه خوردن لبنیات و حبوبات از کی مانعی نداره هندونه چطور

نیم ساعت قبل واکسن
کم کم شروع کنید .هنوانه هم امتحان کنید

الان برا بی قراریش چی بهش بدم
زینک سولفات که بی قراری نمیاره

زینک بیقراری نمیده معمولا اگه فکر میکنی بعد شروع زینک بیقرار شده یه چند روزی نده بهش
شربت گریپ واتر را امتحان کن یک قاشق چایخوری

🙏