ن.د
عنوان :

رفلاکس و الرژی

متخصص بیماری های کودکان
نوازدم 71 روز دارد وزن زمان تولد 3450 قد 50 دور سر 34/5وزن الان 5850 قد 56 دور سر 38/5
(ماه اول 800 گرم اضاف کرد ماه دوم 1200 گرم)که یک هفته پیش متوجه رفلا کس پنهان شدم سکسه های طولانی داشت عطسه سرفه گرفتگی بینی حالت کمانی از خواب با گریه میپرید سرش رو عقب میکشید موقع شیر خوردن و شیر خودمم رو درست نمیخورد حباب تو دهنش بود انگشتاش خیلی ممیکه ولی شیر خشک رو میخوره بیشتر بی قراری ها هم شب بود (از اول شیر خودم کم بود کنارش شیر کمکی میدادم شیر اپتامیل دوبار یا 3بار در روز 2یا 3 پیمانه) مدفوع کردنش همراه با باد شکم بود بیشتر وقتها؛بعضی روزا 4یا 5 بار مدفوع میکرد رنگ مدفوع هم خردلی یا خردلی مایل به سبز بود علائم کولیک هم داشت و دکتر بردم همون ماه اول برای کولیک دارو داد توی یک ماهگی هم دیر اروغ میزد و سکسکه میکرد دکتر گفت طبیعیه ولی تقریبا 50 روز بود که اب از دهنش میومد و انگار چیزی توی دهانش مزه میکرد بازم فک میکردم طبیعیه تا بی قراری و گرفتگی بینی شروع شد دکتر گفت قرص نکسیوم 20 رو شروع کنم قبل از شروع قرص تشک رو شیب دار حجم شیرو کم کردم شیر کمکی فقط یک بار در روز اونم 2پیمانه میدم بعد از شیر دادن حداقل 15 دقیقه رو شونه هام میزارم بعضی وقتها خوب بود بعضی روزا هم علائم داشت تا الان 3روزه قرص نکسیوم استفاده میکنم روز اول که قرص رو مصرف کردم بعدش میوه های تابستونه خوردم خیلی کم(1 زردالو 1 هلو چندتا گیلاس و یکم هندونه)شکمش سریع کار کرد و رنگش بین زرد و سبز بود و حالت کشی داشت و تکه های کوچیک سفید توش بود (البته این تکه ها همیشه بود همون ماه اول پرسیدم از دکتر گفت طبیعیه و چربی شیریه) و حالت ابکی داشت ولی نگرانم دوست ندارم نوزادم دارو مصرف کنه ممکنه بدون مصرف دارو خوب بشه؟ اصلا حساسیت به پروتیین گاوی چطوریه؟از کجا بفهمم چی بخورم چی نخورم؟نیازی هست من رعایت غذایی کنم یا شیر خشک نوزادم رو عوض کنم با توجه به اینکه ما سابقه الرژی توی خانوادمون هست و همسرم الرژی داره تا حالا خودمم چند روزه لبنیات نمیخورم از اول غذاهای نفاخ نمیخوردم فقط دوبار متوجه واکنشش شدم نسبت به غذا دوبار میگو خوردم وقتی شیر میدادم بلافاصله شکمش کار میکرد همچنین زردالو هم تا میخورم شکمش کار میکنه پوست روی گونه و چونشم خشک میشه بعضی وقتا رو ارنجشم یه بار جوش زد و خوب شد حالا دست میکشم یکم حالت زبری داره براش نرم کننده میزنم بعضی وقتها روی گونش یه هاله قرمز میاد و میره توروخدا راهنماییم کنید من شما رو تو اینستاگرام دیدم خیلی انرژی خوبی داشتین من چیکار کنم دارو بدم یا ندم؟شیرش رو عوض کنم؟حساسیت به پروتیین گاوی چجوریه؟مدفوعش طبیعیه؟میتونم بهش پستونک بدم؟
خودم پرهیز غذایی کنم؟دمنوش بابونه و رازیانه میخورم مشکلی نداره؟احساس میکنم رفلاکسشم بهتر میشه با خوردن این دمنوشا

سلام مادر عزیز، ممنون از توضیحات کامل و جامعتون، بله احتمال الرژی در فرزند شما مطرح هست، من توصیه میکنم خدمتتون که رژیپ کامل لبنیات بگیرید و هر چی در تهیه ش شیر یا شیرخشک بکار رفته هم پرهیز کنید مثل بیسکوییت یا کیک، در ضمن تا جای ممکن شیرخشک ندید به فرزندتون وزن گیریش خوبه و به نظر نمیاد شیرتون کم باشه، ولی اگر خیلی اصرار به شیرخشک دارید شیرخشک پپتی بدید. با رعایت رژیم و تغییر شیر از حدود یک هفته بعد باید علایم ریفلاکس کم بشه اگر ریفلاکس ناشی از آلرژی به لبنیات باشه، و اگر با این اقدامات علاءم ریفلاکی بهبود نداشت باید درمان دارویی رو مجدد شروع کنید، چون عدم درمان ریفلاکس ممکنه منجر به شیرنخوردن شیرخوار بشه و اگر ادامه دار بشه به سمت کاهش وزن هم ممکنه پیش بره.

احساس میکنم همون الرژی باشه چون من یه مدت کیک خیلی میخوردم و این علائم از همون موقع شروع شد،منظورتون شیر خشک پپتی جونیور هست؟همین مارک اپتامیل؟خانم دکتر تخم مرغ و گوشت گاوم نخورم؟میوه ها چطور؟

مادر عزیز اپتامیل پپتی یا اپتامیل پپتی جونیور دو شیرخشک جدا هستند و هر دو در فرزند شما میشه مصرف بشن. گوشت گاو رو هم حذف کنید ولی در مورد میوه ها منعی نداره مگر گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی که اونم در صورت تشدید علایم حذف بشه وگر نه حذف نشه. دلستر و نوشابه و ماءالشعیر و آبمیوه صنعتی و قهوه و نسکافه هم حذف بشه لطفا.

🙏
خانم دکتر پس دارو رو قطع کنم و این رژیم رعایت کنم ببینم چی میشه
خانم دکتر 2ماه و 4 روزش که وزن کردم 5700بود امروز بعد از 7روز وزن کردم 150 گرم اضاف کرده بود مقدار شیر خشکشم 2پیمانه فقط شب بهش میدادم این مقدار وزن اضافه کردن خوبه؟
خانم دکتر مدفوعش طبیعیه؟
چون خیلی انگشتش رو میمکه عیب نداره پستونک بهش بدم؟
میخواستم از مدفوعش نمونه برم ازماشگاه
داروهایی که استفاده میکنم پدیلاکت و ایزی کول هست این داروهارو ادمه بدم؟
خیلی خیلی ممنونم خانم دکتر ممنون از توضیحات خوبتون
🙏