N.M
عنوان :

کوتاهی قد

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و روز بخیر
خیلی ممنون از پاسخ شما.در مورد داروهای پسرم که آرژیتال و منیزیم فلورا دیکس و ویتامین D هستش گفتید باید تا سه ماه تمدید بشه .سوالی که برام پیش اومده اینه که منظور زمان مصرف هستش یا اینکه سه دوره .مثلا سه تا شیشه آرژیتال و منیزیم یا سه ماه که میشه 90 روز.
در مورد کلسیم سیترات اگر نوع دیگه بصورت قرص پیدا کنم که جویدنی باشه میتونم به پسرم بدم یا اگر نوع دیگری شربت کلسیم سیترات هستش معرفی کنید از خارج از کشور تهیه کنم البته بصورت پستی .
ممنون از جنابعالی

سلام
بله به مدت سه ماه متوالی
کلسیوم سیترات به فرم شربت و قرص در تمام کشورها با همین نام کورال سیترات وجود دارد

🙏