ن.خ
عنوان :

گوارش در بارداری

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام وقتتون بخیر
من در هفته دهم بارداری هستم و تقریبا یک ماهه که در حالت گرسنگی مشکلی ندارم ولی به محض اینکه چیزی میخورم (هر چیزی. هرنوع غذا یا میان وعده یا میوه و...) ته زبانم به شدت تلخ و ترش میشه به طوری که قورت دادن بزاق رو برام مشکل میکنه. بعد از صبحانه کل روز رو با این مسئله درگیرم. آدامس و یا آبنبات و خیلی چیزها رو امتحان کردم متاسفانه هیچکدوم یا اثری نداره یا تهوعم رو بیشتر میکنه.
برای تهوع روزی دوبار اندانسترون و ب 6 رو باهم میخورم. که کمی میتونه کمک کنه. ولی مشکلم این تلخی و ترشی ته زبان هست. آیا راهکاری برای حل این مسئله وجود داره؟

سلام
ریفلاکس دارید که در بارداری مخصوصا هفته 10-12 زیاد میشه

لانزوپرازول 15 نیم ساعت فبل از صبحانه و شام بخورید
بهترین داروی دوران بارداریست

غذای تند ترش ادویه نوشابه چای قهوه سیر و پیاز اواشک شکلات نخورید

بعد از غذا تا 3 ساعت دراز نکشید
ارتفاع سر تخت 15 سانت بیشتر از پای تخت باشه

🙏