ا.م
عنوان :

کمر درد

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام دکتر خسته نباشید من حدود 2 ماه هست کمر درد د گردن درد دارم البته درد دائمی نیست و شدید هم نیست مثلا وقتی توی حالت های بد کمر یا گردن قرار میگیرم درد میگیرن یا خشک میشن از همون اولم از گردن درد شروع شد من با گوشی زیاد کار میکردم توی پوزیشن خوبی هم کار نمیکردم الانم وقتی توی حالت بدی کار میکنم گردنم درد میگیره کمرم هم همینطور زودم خسته میشن مشکل من چی هستش امکانش هست راهنمایی کنید
درد گردن هم بعضی وقتا به شانه ها میزنه

احتمالا دچار ضعف عضلات هستیدباید ورزشهای مخصوص گردن وکمررا انجام دهیدبرای تقویت عضلات

بله فقط پای راستم هم گاهی اوقات درد میگیره اونم به خاطر عضلات هست و این که از کمر میزنه به پا یا جدا هستند

کجا پاتون درد میگیره؟ایا همراه درد گزگز مور مور هم داره؟

دکتر گزگز و مور مور نداره
تقریبا از لگن درد میگیره
تا مچ
وقتی پامو میزارم رو پام احساس اون وقتی رو دارم که یه جایی بی حس میشه بعدش از بی حسی در میاد
ینی بی حس نمیشه حالت بعد از بی حسی رو میگم

کار سنگین هم انجام میدین یا قبلا انجام دادین؟

خیر چند وقته که با خاطر کرونا باشگاه نرفتم
قبلش ولی میرفتم
در حد توانم وزنه میزدم
خیلی سنگین نه ولی خب یه جاهایی فشار میومد به کمرم
ولی اونقد سنگین نبود
ینی ممکنه از اون باشه؟

باید معاینه شید
این درد که به پاتون میزنه باید از نظر دیسک کمر بررسی شه

ینی ممکنه دیسک باشه؟
دیسک فقط به یک پا میزنه؟
در ضمن درد ها همزمان با هم نیستند

به نظر نمیرسه دیسک باشه ولی معاینه دقیق مشخص میکنه که دیسک هست یا نه که در اونصورت ام ار ای کمر لازم هست یا خیر

نیاز به مراجعه ضروری هست؟
خب اگر دیسک نباشه چه احتمالات دیگری مطرح هست؟و این که جای ام ار ای نمیشه سی تی انجام داد
ام ار اری خیلی اذیت کنندس

خیر
اگا خیلی درد ازارتون میداد یا سوزن سوزن شدن یا بی حسی به علایمتون اضافه شد حتما مراجعه کنید

برای بررسی دیسک ام ار ای بهترین وسیله تشخیصی است

اونارو ندارم خدا را شکر
فقط متخصص چی باید مراجعه کنم
و اگر تو اهواز دکتر خوب میشناسید معرفی کنید بیزمت
ح*
بله،پس به خاطر کرونا 2 3 هفته مراجعه میکنم چون اینجا اوضاش خوب نیست مشکلی نداره که؟
سوزش پوست که از علائمش نیست؟
چون اینو دارم

خانم دکتر نادره نیکبخت متخصص طب فیزیکی در اهوازه