ش.ت
عنوان :

نقشه مغزی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام آقای دکتر ایا پانیک و وسواس با نقشه مغزی قابل تشخیص هستند؟ میخوام مطمئن شم که اصلا این بیماریو دارم یا نه

سلام. بله. هر دو مورد را در نقشه مغزی میتوان دید

🙏
وای یعنی ممکنه نداشته باشم و یک روانپزشک اشتباه تشخیص پنیک داده باشه چون من علائم پنیک نداشتم
و پیش روانپزشک دیگه ای رفتم که خیلی من رو تخریب کرد و گفت شما پنیک نداری وسواس داری که رفتی دکتر و من خیلی نگران شدم

برای تشخیص دقیق مجموعه "شرح حال پرسشنامه استاندارد نقشه مغزی" بهترین پاسخ را میدهد

ببخشید من قرص سرترالین و هالوپریدول مصرف مکنن برا نقشه مغزی باید این دو قرص رو قطع کنم؟ 2 ماهه مصرف میکنم

خیر. نیازی به قطع نیست. ولی باید شب قبلش هفت ساعت خوابیده باشید و سرتون هم تمیز باشه

اگر خوابم نبرد مصرف آلپرازولام مشکلی داره؟
🙏
آقتی دکتر اگر وسواس نداشته باشیم در واقع ترس از بیماری هم نداریم درسته؟
آقای دکتر من حالم اصلا خوش نیست من خیلی آروم و بی دغدغه بودم تا اینکه این دکتر با گفتن اینکه پنیک داری و دکتر دیگه گفت پنیک نداری و وسواس داری چون رفتی یه دکتر اگر بیخیال بودی واسه اتفاقی که برات افتاده دکتر نمیرفتی حالا ایشون اصلا درک نکرد برای من چه اتفاقی افتاده در صورتی که من علائم هیچکدوم رو نه داشتم و نه دارم داغون شدم من 5 شنبه خدمت شما میرسم فقط برای اینکه ببینم این مریضی هارو دارم یا نه در واقع مطمئن شم چون شنیدم درمان ندارن خیلی نگرانم قرصم میخورم ولی حالم خوش نیست انگار که بخوام یکی بهم بگه این مریضی ها رو نداری تا حالم خوب شه
میخواستم ببینم ممکنه من نقشه مغزی انجام بدم و نشان بده که هیچکدوم رو ندارم؟
من فقط یه جمله امیدوار کننده میخوام بشنوم واقعا داغون شدم از استرس این حرفایی که دکترا بهم زدن تورو خدا نجاتم بدید

بیاید تا ویزیتتون کنم و نقشه بگیرم. البته هم پانیک و هم وسواس درمان دارد

آقای دکتر میشه با نوروفیدبک خاطرات بد از بین برن؟
سلام آقای دکتر من حالم اصلا خوش نیست همش فکر میکنم بیماری روانی دارم ترس دارم استرس دارم و فک میکنم همه مریضن دارم دیوانه میشم من سالم بودم اون دکتر با من اینکار رو کرده با اینکه در نقشه مغزی افسردگی نداشتم ولی هیچ امیدی به زندگی ندارم میخوام بکشم خودم.رو میخوام ببینم اصلا این حال من با tds کهفرمودید درست میشه؟