پ.ح
عنوان :

واکسن پریناوار

متخصص بیماری های کودکان
سلام ببخشید .نوزاد سه ماهه واکسن پریناوار زده و تب داره ..طبیعیه ایا؟و یا این واکسن تب دارد؟

سلام وقت بخیر
اگر منظورتون واکسن prevenar برای پنوموکوک هست عوارضی مثل تب و ضایعات جلدی میتواند ایجاد کند و تا 48 ساعت هم ممکن است تب طول بکشد و جای نگرانی ندارد اما در صورتی که بیش از 48 ساعت طول بکشد بهتره یکسری آزمایشات در بیمارستان برای فرزندتان انجام شود تا احتمال عفونت منتشر خون یا مننژیت رد شود