ا.م
عنوان :

درد قفسه ی سینه وبعضی اوقات کمرو لگن

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام خانم دکتر بعضی وقتا تو قفسه سینم احساس فشارمیکنم انگارکسی از بیرون دنده هامو محکم چسبیده و از داخل وقتی میخوام عمل دم انجام بدم به دنده هام فشار میاد جدیدا هم پشت دنده ها و ستون مابین دنده ها همراه با سمت چپ گردنم دچار یه گرفتگی شده.چند سالی هم هستش که گاهی اوقات کمردرد کوچکی میگیرم ولی این اواخر وقتی یه مدت خاصی می ایستم دچار درد کمر و لگن میشم به گونه ای که وقتی دراز میکشم انگار مهره ی بین لگن و کمر جا میفته و موقع دراز کشیدن باید چند لحظه دوتا دستمو زیر استخوان کمر و لگنم بگذارم ناگفته نماند که دچار رفلاکس معده و یبوست هم هستم ممنون میشم راهنماییم کنیم باتشکر

سلام ممکنه مشکلاتتون از گردنتون باشه
مشکل قلبی یا تنگی نفس که ندارید؟
برای ریفلاکس معدهددارو مصرف میکنید؟

سلام بله خانم دکتر برای معده یه ماهیه دارو مصرف میکنم البته دوتا از داروهارو مصرف نکردم اونایی هم که استفاده میکنم بنظرم بامصرفشون درد معدم یخورده بهتر میشه ولی اگه مصرف نشه حتی درد و سوز وفشار قفسه ی سینم از قبل مصرف دارو ومراجعه به دکتر بدترم میشه .تنگی نفس تاحدودی جوری که وقتی دم انجام میدم انگار هواهنوز به شش هام نرسیده برمیگرده. مشکل قلبی نمیدونم چون تاحالا اقدامی براش نکردم.البته به گردن درد تازه دچار شدم تاحالاهم سابقه درد گردن نداشتم.

ایا دارو برای ریفلاکس مصرف میکنید؟
ایا تنگی نفس هم دارید؟مشکل قلبی ندارید؟

بله خانم دکتر برا رفلاکس دارو مصرف میکنم.مشکل قلبی رو نمیدونم تنگی نفس تا حدودی

ی بررسی قلبی بشین بد نیست
ولی ممکنه ناشی از گردنتون باشه باید اول مسائل قلبی رد بشه اگا مشکلی نداشت باید درد گردنتون درمان شه که میتونه انتشار پیدا کنه به قفسه سینه

خانم دکتر مشکل فشارروی سینم ودرد قفسه سینم چندسالیه هرازگاهی هستش ولی درد گردنم یه هفته دچارش شدم.ایاغیر بررسی قلب نیاز به بررسی شش هام هم هست.چون اب گرفتگی کیسه های هوا هم تنگی نفس میاره البته دکتر معدم میگه بخاطر معده هست ولی من فکر نمیکنم.چون هر سال انگار درد قفسم بدتر میشه.

شما به متخصص قلب مراجعه کنید تمام بررسی های لازم را انجام میده اگه موردی نبود از نظر مشکلات گردن باید درمان شوید
استرس یا اضطراب چی ندارید؟

چرا استرس و اضطراب دارم جوری که بعضی مواقع میخوام کاری یا فعالیتی رو انجام بدم کف دستام براپنج دقیقه عرق میکنه.

این حملات درد قفسه سینه به صوزت حمله ایه
همراهش تپش قلب هم دارید؟

نه تپش قلب خدارو شکر ندارم فقط فشار رو قفسه سینم دارم هر دفعه هم که میخوام نفس بکشم انگار نفسم تا نیمه راه دستگاه تنفسم میره و برمیگرده بخاطر همین هر دفعه که این حالتو دارم باید نفس عمیق بکشم چون حالت ایستاده هم نفسم خوب نیست باید بهحالت رکوع باشم و عمل دم انجام بدم تا هوا به شش هام برسه.

حتما باید اکو بشید و در صورت لزوم ct اسکن از قفسه سینه

🙏