f.z
عنوان :

شیرنخوردن

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید
من یه دختر 8ماهه دارم ک از نوزادی بیشتر از 5دقیقه شیرمو نمیخوره اینم با کلی کش قوس و گریه میخوره یا نهایت گرسنگیش دودرجه شیر خشک میخوره چندبار دکتر بردم گفتن رفلاکس داره موتلیوم و پنتاپرلزول و امپرازول دادن هیچ فایده نداشت تا اینکه الان حدود دو هفته هست حتی همین 5دقیقه شیرم نمیخوره و زیر سینه میاد فقط اشک میریزه غذای کمکی هم ب زور دوتا قاشق میخوره طوری م حدود 400گرم وزن کم کرده تا اینکه بردمش دکتر بهش نکسیوم داد ک گیرم نیمد جایگزینش بهش esomeprazolداد حالا سوالم اینه من داخل جواب سوالای همین زوپ خوندم ک شما نوشته بودید باید در کنارش رانیتیدین یا گاویسکون و زادیتین مصرف بشه الان میخام نطرتون بدونم ک من در کنار این داروی esomeprazol این داروهارو بدم؟از طرفی همیشه دور دهنش دونه میزنه و اینکه اگه شیرم بدوشم میخوره ولی زیر سینه نمیتونه شیر بخوره و شیر خشک هم راحت میخوره اگه بدم اما این با سینه من مشکل داره
ببخشید اقای دکتر میشه لطفا صفحه سوال منو نبندید ک اگه سوالی داشتم بعدش ازتون بپرسم اخه وقتی جوابم دادید شاید ی جای سوالی برام بمونه
🙏
مشاوره قبلی ک باشما داشتم گفتید بهش گاویسکون و زادیتین بدم با توجه ب اینکه این دکترم esomeorazol داده شما نظرتون اینه من میتونم الان دوتا داروی تجویزی شماهم بدم
ده روزه ک شیر نمیخوره
دکتر شیر شب قطع کردم فقط 6صبح بیدار میشه شیر میخوره

سلام
احتمال آلرژی به لاکتوز شیر مادر وجود دارد

شیردهی در اطاق تاریک و بیصدا و خنک
دوش گرفتن روزانه مادر
شربت گاویسکون و زادیتن روزی دوبار 1/5 سی سی
اغلب کافی و موثر است