ن.ص
عنوان :

بهترین شیرخشک و ویتامین آ د

متخصص بیماری های کودکان
سلام
با توجه به مشاوره ی قبلی که تشخیص شما این بود ک بهراد بخاطر نمره 5 رفلاکس احتیاج به دارو ندارد سوال دیگه ای خدمتتون داشتم
بهراد خس خس سینه داره از ابتدا آیا بخاطر رفلاکسه؟
و اینکه بهترین شیرخشک و وبتامین آ د پیشنهادی شما چیه باتوجه به شرایط بهراد
شیرخشک نان و آبتامیل بهش دادم اما تاثیری رو وزن گیربش نداشت و اینکه قطره آ د مارک آدسول،آدیتن،آدوکید رو دوست نداره و بالا میاره.
باتشکر

سلام شیر هیپ 1
قطره وی 3 مایول یک روز,درمیان 10 قطره و قطره DHA یک روز درمیان 5 قطره

🙏