ز.م
عنوان :

فرم غیر نرمال زانو

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام وقتتون بخیر . من زمانی که پام رو خم می کنم یه تورفتگی مشهودی در قسمت زانوی راستم دیده میشه که در مقایسه با زانوی چپم غیر نرمال به نظر میاد این تو رفتگی فقط در حالت حرکت اسکوات در زانوی راستم بوجود میاد و زمانی که نشستم و زانوهام رو خم می کنم تفاوت شکل دیده نمیشه .البته من مشکل زانو و هم دارم که عکسهای رادیولوژی رو براتون ارسال می کنم .ممنون
موقع کوهنوردی در هنگام پایین اومدن درد دارم
البته دکتر قبلی کمی آرتروز تشخیص دادن .
ولی این تو رفتگی در زانوی راست به هنگام حرکت اسکوات بعد از زمین خوردن برام بوجود اومد

شما باید از نزدیک توسط متخصص معاینه و کفی لازم را براتون تجویز کنه

تو رفتگی بخاطر زمین خوردن لوجود اومده ؟
خانم دکتر عزیز علتش چی می تونه باشه ؟
خیر

باید از نزدیک معاینه شید چیزی که از عکس تون مشخصه فلصله مفصلی در سمت داخل زانو کاهش و در قسمت خارج افزایش که ناشی از واروس زانو یا به اصطلاح زانوی پرانتزیه

🙏