ف.ج
عنوان :

رفلاکس نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر نوزاد دختر 3ماهو نیمه ای دارم که با وزن تولد 2650 متولد شد تا 20 روز هیچ مشکلی نداشت جز اینکه در روز 5_6بار مدفوع میکرد این مدت هم متوجه نشده بودم فقط یکبار دیدم مدفوعشون به صورت کاملا کف خارج میشه ازش دقیق نمیدونم از کی اینجوری بودن ولی این مشکلو داشتن بعد 20 روزگی استفراغش شروع شد حجمش زیاد نبود ولی دفعاتش خیلی زیاد بود و باهمون حجم کم هم به صورت جهشی خارج میشد چون به خاطر کرونا همه جا قرنطینه بود وتعطیل پیام دادم به یک دکتر همشهریمون من استان هرمزگانم گفتن رفلاکس داره رانیتیدین دادن یک سی سی شب یک سی سی صبح
با خوردنش خیلی بهتر شد ولی چند وقت بعدش ممنوع شد ودکتر امپرازول جایگزین کرد که بعد خوردنش خیلی بدتر شد
من هم چون به دکتر دست رسی نداشتم دوباره رانیتیدینش رو دادم تا الان هم میخوره رانیتیدین
الان نزدیک دو هفتست شیر نمیخوره نه سینه میگیره نه شیشه ومن مجبوری دارم با سرنگ بهش شیر میدم شیر خشک arهم گرفتم ولی به زحمت میخوره
پیام به برادرتون دادم شربت گاویسکون گفتن بهش بدین 1/5سی سی صبح وشب
از دیشب دارم میدم ولی چون رانیتیدینش رو قطع کردم به شدت نا ارام شدن اصلا نمیتونن مک بزنن بازم با سرنگ شیر دادم
میتونم هم رانیتیدین بدم هم گاویسکون همزمان بخوره تا گاویسکون اثرش رو بزاره بعد قطع کنم؟یه بارهم بردمش دکتر کپسول اوزونیوم دادن که بازم به شدت استفراغ میکردن و اصلا شیر نمیخوردن
یه مشکل دیگه که از بدو تولد داره اینه که چشماش هر چند وقت یبار ملتهب میشه و همش اشک ازش میاد دوروز خوب میشه بعد شروع میشه هرچی قطره و پماد استفاده کردم اثر نداشته ممکنه به شیر خودم حساسیت داشته باشه؟چون شنیدم یکی از علایمش همینه
اقای دکتر میشه بی زحمت سوال رو نبندین من از برادرتون سوال پرسیده بودم اسم یه قطره نوشته بودن اصلا معلوم نبود چیه وچون سولو بیته بودن من به جوابم نرسیدم ممنونتون میشم

سلام کودک شما الرژی به شیر دارد و علت ریفلاکسش الرژی است باید الرژی اس درمان شود در غیر اینصورت ریفلاکسش خوب نخواهد شد کپسول پروبی تیک فور اور امریکایی روزی 1/3 پودر بدهید برای درمان الرژی و روزی 1/4 قرص نکسیوم 20 هر 12 ساعت برای ریفلاکس ولی به علت تاخیر در درمان شیر نخواهد خورد مکر در حالت خواب الودگی و باید بعد از 4 ماهگی غذا سروع کنید رانیتیدین در هر صورت ممنوع است کاویسکون هم اگر نکسبوم جواب دهد لازم نیست

اقای دکتر این کپسول رو سرچ کردم خیلی گرونه جایگزینی نداره؟نکسیوم هم از خانواده امپرازوله قبلا دادم بدتر شده اگه اثر نکنه چیکار کنم؟

این داروها برای خنثی کردن اسید معده است شمار کجا میفهمید اسید معده اش بدتر شده یا زیادتر شده است داروی پروبیوتیک در ایران فقط پروتکسین رستور پودر و کپسول فور اور موجود بوده است بقیه موارد مانند پدیلاکت و ... ایرانی سالهاست معجزه ای نکرده اند