س.م
عنوان :

جوش ومنافذ صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر وقت بخیر
من از بیماراتونم که از مهر پارسال تحت نظر شما هستم
برام از مهر پارسال 2روز در هفته نورم اسکین نسخه کرده بودین قرصام هفته پیش تموم شد

آخرین ویزیتم اواخر بهمن بود که بخاطر کرونا نتونستم دیگه بیام خدمتتون
1)خواستم مطلع شم قرصارو هفته 2بار ادامه بدم؟؟
2)از بهمن ماهم قرص اسپیرونولاکتون روزی نصف قرص نسخه کرده بودین
اونم ادامه بدم؟
حالت عادی جوش ندارم نزدیک روزای پریودم صورتم پر جوش میشه و کل صورت و درگیر میکنه
3)برا منافذ صورتم ؛کرم پرریفاینر بایودرما نسخه کردین که واقعیتش تاثیر نداشت
4) پوست صورتم به شدت خشک شده از شدت خشکی خارش پیدا می کنه
ممنون میشم یه آبرسان معرفی کنید ؛ابریان پریم پوستمو تیره و جوش میزدم
3)ضد آفتاب مناسب برای پوست چرب و مختلط ممنون میشم معرفی کنید
4)لایه بردار استفاده کردم صورتم لک افتاده ؛لایه بردار ادامه بدم استفاده شو؟!و کرم ضدلک استفاده کنم؟!
سپاس از شما

سلام
روز خوش
لطفا عکس هم بفرستید از صورت

سلام وقتتون بخیر

دخترم اگر مجرد هستید یا قصد بارداری ندارید بله کپسول دوروزه در هفته رو قطع نکنید
آبرسان fluid 24h instant
و ضد آفتاب بیزانس فاقد چربی بزنید
برای منافذ و لکها،شبها یکشب کرم AHA 15و یکشب کرم ضد لک سینره بزنید

ممنون از پاسختون
قرص اسپیرونولاکتونم هم ادامه بدم؟؟؟
🙏