ا.ه
عنوان :

هیدروکورتیزون

متخصص پوست، مو و زیبایی
باز هم سلام شرمنده شما که هر روز مزاحم اوغات شریفتون می شم می خواستم بپرسم آیا کرم مرطوب کننده ایی وجود دارد که عملکردش مانند هیدروکوتیزون باشد ولی ضرر هیدروکورتیزون را نداشته باشد که بتوان در طولانی مدت از آن استفاده کرد؟؟ آخه انگار فقط هیدروکورتیزون میتونه خشکی ها و قرمزی های پوست منو از بین ببره ممنون میشوم اگر چنین چیزی وجود دارد معرفی بفرمایید
روی پوست صورت می شود استفاده کرد ؟ چون در توضیحاتش ننوشته روی صورت می شود یا نه

ممنون می شود بفرمایید چرا شاید یعنی به نظر شما بخرم و استفاده کنم ؟؟