ر.ط
عنوان :

رفلاکس معده نوزاد 5ماهه

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید،پسر 5ماهه ام رفلاکس شدیدی داره و خیلی خیلی کم شیر میخوره حتی توی خواب هم شیر نمیخوره،شیر خشک بز بهش میدم ،حتی تا 7ساعت هم شده که اصلا شیر نخوره،بهش ازونیوم40روزی 2بار 25تا از دونه هاش رو میدم ولی تأثیری نداره ،،سرفه میکنه،با جیغ از خواب بیدار میشه،شبها خیلی بی قراره،خیلی صورتش رو میخوارونه،با ناله شیر میخوره،ممنون میشم اگه بگین چیکارش میتونم بکنم

سلام
رعایت شرایط انتی ریفلاکس
شروع غذای کمکی
انجام تست مدفوع برای کلپروتکتین و اسیدیته و قندهای احیا کننده برای تعیین حساسیت به لاکتوز شیر و تعیین نوع شیر مناسب
رعایت دمای زیر 23 درجه
استفاده از بکلوفن و زادیتن با نظر پزشک معالج میتواند کمک کننده باشد

🙏