س.ج
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشی، پسرم ده روز دیگه هفت ماهش تموم میشه ، ببخشید جواب ازمایش مدفوع جدید ِپسرمه ، که به خاطر رفلاکس شما تشخیص عدم تحمل لاکتوز دادید، که ازمایش مدفوع هم که قبلا انجام شد که شما فرمودید این ازمایش دقیق نیست به احتمال زیاد به لاکتوز هستش،
پسرم بالا اوردنش کم شده و دیگه خس خس سینه نداره و حالتهای قبلی رفلاکس رو نداره، ولی نمیدونم چرا شبا زود به زود بیدار میشه و همش میخاد شیر بخوره، وقتی خوابش میبره بادگلو نمیزنه و نزدیک صبح دلدرد میشه انگاری و هر نیم ساعت با گریه بیدار میشه، بازم نمیدونم از دلدرداشه یا رفلاکسش که اینقد با گریه بیدار میشه. شیر خشک ببلاک ال اف میخوره،
با توجه به زمانی که پپتی جونیور میخورد فرقی نکرده، ایا به همین ببلاک ادامه بدم ؟
قطره اهن و مولتی ویتامین هم بهم معرفی میکنید؟
به خوردن اس امپرازول ادامه بدم؟
ازمایش کالپروتکین 200بوده، و خون هم تو مدفوع دیده نشده بود تو ازمایش قبلی
شما شربت سگا گریپ رو فرمودید بدم به پسرم ولی اینجا هرداروخونه ای رفتم نداشتن؟ جایگزینش میشه دارو دیگه معرفی کنید
به قطره ایزی کول هم حساسیت شدید نشون داد

سلام با تونه به جواب آزمایش حساسیت کودک به لاکتوز تایید میشود و شیر بدون لاکتوز نسبت به پپتی جونیور ارجح است

اگر هنوز,شیر مادر هم میدهید به علت اسپاسم معده کودک دچار اختلال خواب میشود و سایر علل گرما و نامناسب بودن وسایل خواب و جدا نبودن جای,خواب کودک است
دراین موارد قرص بکلوفن 10 میل 1/4 قرص و زادیتن 1/5 سی,سی شب ها میتواند کمک کننده باشد
آهن ایروفیکس یا کپتوسیدر یا لیموزوفر روزی 2 سی سی
مولتی ویوا یا اپوویتال روزی 1 سی,سی
بجای,سگاگریپ میتوانید کامی,وی را امتحان کنید یا گریپ میکسچر خارجی را

🙏