م.ع
عنوان :

علائم این نوع وراه درمان این بیماری پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام یه سوال داشتم پای من مدت نزدیک به یک سال میشه اول پایین پای سمت راست من این نوع لک ها زد وبعد پای سمت چپم رفتم نزد دکتر داخلی گفت بعلت وزن زیاد میباشه که باعث پارگی مویرگ در زیر پوست میشه ولی من خودم نگرانم ازشما خواهش میکنم راهنمایی بکنی وضمنا بعداز یه مدت که جورابمو درمیارم جاش به شدت درد میکنه ومیمانه وقسمت بالا وپایین جای جوراب سفت هست ممنون

سلام

روزی یه ویتامین سی آسرولا صبح ها (قرص جویدنی)

پوشیدن جوراب واریس

بالا نگه داشتن پاها تا جای ممکن(تا جایی که می شه پاها اویزان نباشه و موقع خواب هم زیر پاهاتون بالش بذارین)

چرب کردن روزانه با لوسیون بدن

پماد بتامتازون فقط شبها به مدت 2 هفته

سلام

روزی یه ویتامین سی آسرولا صبح ها (قرص جویدنی)

پوشیدن جوراب واریس

بالا نگه داشتن پاها تا جای ممکن(تا جایی که می شه پاها اویزان نباشه و موقع خواب هم زیر پاهاتون بالش بذارین)

چرب کردن روزانه با لوسیون بدن

پماد بتامتازون فقط شبها به مدت 2 هفته

سلام

روزی یه ویتامین سی آسرولا صبح ها (قرص جویدنی)

پوشیدن جوراب واریس

بالا نگه داشتن پاها تا جای ممکن(تا جایی که می شه پاها اویزان نباشه و موقع خواب هم زیر پاهاتون بالش بذارین)

چرب کردن روزانه با لوسیون بدن

پماد بتامتازون فقط شبها به مدت 2 هفته

سلام خانم دکتر واقعا با این نسخه خوب میشه خدا خیرت بده انشا الله نمیدونید چقدر استرس داشتم

مهم اینه که بدونین چیز مهمی نیست و در اثر ضعیف بودن جدار عروق گلبول های قرمز خون از دیواره عروق رد می شن و در پوست رسوب می کنن حتما جوراب واریس و مصرف ویتامین سی رو در نظر بگیرین که جدار عروق تقویت شه

سلام قرص ویتامین سی آسرولا گیرنمیارم چکارکنم

ویتامین سی دیگری تهیه کنین اون چون جویدنی بود راحت بود ویتامین سی جوشان هم داریم فرق نداره

ببخشید جوراب واریس تا چه اندازه پا باشه (منظورم تا مچ یا تا زانو باشه)بهتره

تا بالای زانو بگیرین و میزان فشارش در کلاس فشار دو باشه