ش.ن
عنوان :

جوش صورت

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر پسرم 5ماهو نیکه اس صورتش خیلی جوش زده و در حال دندون دراوردنم هست،قبلا مشکوک به حساسیت به پروتئین بود که ازمایش دادیم و مشکلی نداشت الان 3هفته اس شیر معمولی میخوره ولی یک هفته ای هست اینجوری شده
دکتر داخل مدفوعش دونه های سفید داره مشکلی نداره؟و اینکه ادرارش بعضی وقتا اجری رنگ میشه
هیچ علایمی نداشت،ازمایش کالپرتکتین داد وقتی 3ماهش بود که عددش 550بود و دکتر کفت بهش بیومیل سوی بدم بعد با یه دکتر کوارش صحبت کردم که کفتن اون ارمایش دقیق نیست برای زیر 6ماه ازمایش مدفوع بده که شیر ابتامیل 1دادم و بعد از یه هفته ازمایش دادم که اون جوابشه براتون فرستادم و الان 3هفته اس ابتامیل میخوره منظورم شیر خشک ابتامیل بود،بعدش هم خوب بود نه بیقراره نه خون داخل مدفوع داشت نه پوستش مشکلی داشت هیجی
دکتر دونه های سفید داخل مدفوعش مسکلی نداره؟
بالا اوردن به صورت پنیری چطور؟مشکلی نداره؟
دکتر یعنی از دون نیست خیای دستشو به صورتش میماله

بالا اوردن پنیری مشکلی نداره عزیزم، در مورد دونه های داخل مدفوع ممکنه بدلیل آلرژی باشه، اینکه دستش رو به صورتش میماله یعنی الرژی هست و خارش داره، لطفا حتما شیرخشک رو به پپتی تغییر بدید و یک هفته بعد به من اطلاع بدید شرایط رو.

سلام دکتر به پسرم پپتی دادم همرو بالا اورد ،اما قبل از اینکه بدم جوشاش کمرنک شده بود و خیلیاشم از بین رفت،دکتر من بهش فرنی دادم پوره سیب موز دادم و سیب زمینی و اینفترینی ممکنه اصلا به یکی از اینا حساسیت زده باشه؟آخه الان یکماهه ابتامیل 1 میخوره و خوب بوده یعنی ممکنه حساسیتش بعد از یکماه نشون بده؟