س.ی
عنوان :

بابت قرمزی پوست دست و صورت که قبلا نسخه نوشته بودی

متخصص پوست، مو و زیبایی
جناب دکتر عکس نسخه ای که قبلا نوشتید رو ارسال میکنم با عکس های جدید دستم و صورتم.قابل ذکر هست این قضیه بعد استحمام بیشتر میشه تا یکساعت و بعد کمرنگ تر میشه.صورتم هم داخل عکس معلومه پوسته میزنه.اون نسخه رو 8 روز برای صورت و دست استفاده کردم طبق فرمودتون.و فلوکنازول رو همچنان در حال استفاده هستم.پوست دستم فاصل انگشتام و و مچ خیلی پیر و چروکیده شده شبیه پوستی که سوختگی داره

سلام عرض ادب.....پروگراف 4 تا.مایفورتیک 3 تا.پردنیزولن 10 میل...یورسبیل 2تا.کوتریماکسازول 1.فولیک اسید و پنتا پرازول
دکتر جان ابن هم چند وقتیه پدیدار شده...هر دم از این باغ بری میرسد
دستم بود براتون عکس فرستادم صورتم هم که میاد اما کم شده

کرم الیدل صبح و عصر و ژله مترونیدازول شبها به صورت بزن

به دستها هم کرم دست اریکه روزی 3 بار و کرم ویتامین 3 سیگل شب ها بزن
فلوکونازول را هفته ای یکی بخور

لطف کردید.اون عکس گردنم رو مشاهده فرمودید؟یک غده طوری هست سفید رنگ
نه حول و حوش 2 ماه هست شاید بیشتر

احتمالا یه کیست پوسته
مهم نیست
باید خالی بشه

تا چند روز باید ادامه بدم؟فلوکنازول هم تا زمانی که تمام بشه از نسخه قبلی؟8تا بوده