S.E
عنوان :

جوش در کشاله ی ران

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر
امیدوارم حالتون خوب باشه
مدتی هست در کشاله ی رانم جوش های قرمز،بزرگ و دردناک مشاهده میکنم
بهداشت فردی هم کاملا رعایت میکنم و کاور توالت فرنگیم جدا از بقیه هست ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام
جوشها به پریود ربطی دارن یا خیر

به تازگی پریودیم تمام شده اما فکر نمیکنم چون بعد از یک سال اولین بار هست که این جوش ها رو مجددا مشاهده کردم
به این خاطر میگم بعد از یک سال چون پارسال هم دقیقا همین مشکل داشتم دکتر اولی که بهشون مراجعه کردم یه داروی ساختنی تجویز کردن که روی محل بزنم و بعد از یه مدت کشاله ی رانم کلا قرمز شد به همراه خارش شدید ..دکتر دومی که بهشون مراجعه کردم گفتن قارچی شده و کتوکونازول و شامپو بدن ضد قارچ ایروکس تجویز کردن و دیگه کاملا خوب شد تا الان .. اما نمیدونم این قارچی شدن بخاطر جوش های اولیه بود یا اون داروی ساختنی خوب نبود
حتی راه رفتن هم واسم سخت میشه با وجود این مشکل...

پماد موپیروسین روزی دوبار بزنید
کپسول entrodoxروزی یکی بعد از نهار بخورید

چشم خیلی ممنون .. علتش چی هست آقای دکتر ؟
ببخشید من بعد ناهار مکمل هیربرست مصرف میکنم با این دارو که تداخلی نداره؟
کپسول رو تا چه مدت باید ادامه بدم؟

تا یکماه
این التهاب ریشه های مو هست
نگران نباش

اصلا اون ناحیه رو شیو نمیکنم چرا باید ملتهب بشه ؟ :/
این کپسولی که فرمودین با قرص لووتیروکسین و مکمل هیربرست که تداخلی ایجاد نمیکنه ؟

نه تداخل نداره

به شیو ربطی نداره دخترم
اونجا مدام در معرض فشار و سایشه

آهان..درسته
ببخشید من میخواستم دور چشم ژاک آندرل و آبرسان اریکه تهیه کنم پوستم چرب و مستعد جوش هست و 20 سالمه ..خوب هستن همینا یا جایگزین بهتری معرفی میکنین ؟
این دوتا
خیلی متشکرم آقای دکتر
اگه جوشا خوب نشدن یک ماه آینده اطلاع میدم بهتون