م.ب
عنوان :

تب و لرز ورم صورت

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام و خداقوت... از شنبه تا دوشنبه تب و لرز داشتم همزمان یک طرف صورتم ورم کرده و هنوز هم ورم داره و از دیروز هر دو طرف ورم کرده... گاهی سردرد دارم... گلو درد گوش درد دندان درد ندارم در بلع غذا مشکلی ندارم...
دیروز دکتر داخلی رفتم آزمایش نوشت که آزمایش ضمیمه هست

لطفا گردنتون رو معاینه کنید و ببینید آیا غده لنفاوی بزرگ شده ای به دستتون میخوره؟

سلام دکتر جان 26
روز اول کنار گردنم ورم داشت ...الان نداره و پخش شده روی صورتم ...تادیروز سمت راست اصلا ورم نداشت الان اونم ورم کرده
ی پسر یک ساله دارم و شیر دهی هم دارم ...مشکلی نداره ؟؟
چیزی حس نمیکنم ...هر دو طرف رو دست کشیدم
دیروز دکتر دست کشید ولی چیزی نگفت ....گفت شاید اوریونه ...آخه گلو درد ندارم ...راحتم غذا میخورم

ببینید شما در آزمایشتونwbc پایین با ارجحیت لنفوسیتها رو دارین بیماریهای ویروسی مثل اپشتاین بار ویروس میتونند تورم و این آزمایش رو توجیه کنند اما معمولا غده لنفاوی قابل لمس ناحیه گردن مشهوده معاینه بفرمایید ببینید زیر دستتون چیزی در ناحیه گردن حس میکنید...داخل گوشهاتون رو هم ببینید ضایعات شبیه جوش کوچک در کانال گوش نمیبینید،،؟؟

داخل گوش رو با نور چراغ دیدیم چیزی نبود
زیر گردنم هم خودم هم همسرم چک کردیم چیز مشهودی ب دستمون نخورد
سرم رو ک ب سمت پایین خم میکنم احساس کشش ب سمت گونه هام دارم و درد میگیره نواحی که ورم کرده

در آزمایشاتتون که احتمال تالاسمی مینور هم دارید که احتمالا در جریانش هستید ولی برای شرایط کنونی معاینه کامل باید بشید و حتما اندازه طحال هم بررسی شه esr کمی بالاست دو دسته بیماری الان مطرحه یا عفونی و یا روماتولوژی که هر دو باید بررسی بشوند....

نخیر نمیدونستم تالاسمی دارم ....چون تا قبل از این تو هیچ کدوم از ازمایشایی ک دادم دکترا تالاسمی رو مطرح نکردن
ممکنه بعلت خونریزی های زایمان ....تالاسمی گرفته باشم
الان من چ دکتری مراجعه کنم ؟؟؟؟ برای بهبودش چیکار کنم فعلا

پس اگر در آزمایشات قبلیتون نبوده حتی این آزمایش زیر سوال میره تالاسمی مینور چیزی نیست که به وجود بیاد ژنتیکی و همیشگیه البته اهمیتی هم نداره و نیاز به درمانی وجود نداره.....اصلا بابت این موضوع جای نگرانی نیست درمورد وضعیت کنونی خیلی اوقات بیماری های ویروسی ظرف چند روز خود به خوذ بهبود پیدا میکنند....سابقه آبله مرغان در بچگی داشتید؟؟؟

اما در صورت ادامه دار شدن حتما باید آن دو دسته بیماری ای که گفتم مورد بررسی و معاینه قرار بگیره

ممنون
دوره راهنمایی ابله مرغان گرفتم
الان مراجعه به پزشک داشته باشم یا خیر ؟؟
فقط ی نکته اینکه ...همون روز دستمو و پشت شونمو ی چیزی گزیده بود و از حالت پشه معمولی یکم حجیم تر و قرمز تر شده بود
نمیدونم مرتبطه یا نه

اکثر بیماری های ویروسی ظرف 5 تا 7 روز فروکش میکننذ اگر این اتفاق نیفته حتما نیاز به معاینه و آزمایشات تکمیلی دارید

الان روز 4رم هستش ....تب و لرز کمتر شده اما کماکان ورم هست

یه مقدار فرصت بدید اگر ادامه دار شد روند تشخیص و درمان رو جدیتر دنبال کنید

باشه تشکر از لطف شما ....ب چه متخصصی مراجعه بشه بهتره ؟؟؟
🙏

اول به متخصص عفونی مراجعه بفرمایید تا بعد از رد مسائل عفونی به سراغ بیماریهای روماتولوژی رفت

🙏
سپاس فراوان
با وجود اینکه دیروز حضوری رفتیم دکتر و حسابی وقت تلف کردیم ب هیچ نتیجه ای نرسیدیم ....
اما شما واقعا عالی بودید