ش.ا
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر وقتتون بخیر . سوال من در مورد پسرم هست که 6 سالش تموم شده . ما حدود یک ماه پیش براش واکسن 6 سالیگسشو زدیم
روز بعدش تب کرد و استفراغ هم کرد. حدود یک هفته بعد ما متوجه پنجه پاش و زیر انگشت های پاش شدیم که خشک شد ه بود یعد پوسته شد و حالت خوردگی یک لایه از پوستش برداشته شده
عکس اولشو براتون میگذارم . ما حدود دو هفته براش پماد درم آید یک دهم درصد استفاوه کردیم که عکس اونو هم میگذارم . خیلی خوب نشده .حتی الان یک نقطه پاشنه پاش هم همونطوری خشک شده( عکس اونم میگذارم) و الان فقط داریم با کرم کیو وی فلیر آپ چرب میکنیم
راستش آقای دکتر من توی خانواده خودم خواهرم پسوریازیس داشته ( توی خانواده پدری و مادریمون نداشتیم قبلا . فقط خواهرم بوده) . اینه که ما استرس این بیماریو داریم در مورد این بچه
آقای دکتر دو سال پیش انگشت شصت دست راستش شبیه این شد با این تفاوت که ناخن دستش هم پیتینگ شد و یه گوشش زرد شده بود . ما یه مدت اون موقع کورتون ایتفاده کردیم خوب نشد تا اینکه اوردیم تهران پیش پروفسور شمس و ایشون یه پماد موپیردسین 2 درصد دادن و محلول Eosin که بعد از یک ماه خوب شد دستش من برای مقایسه عکس دستش رو هم دارم که واسه دو سال پیش بوده اونم میگذارم
ممنون که راهنمایی کنین . ما خیلی استرس داریم و نگرانیم
اقای دکتر این عکس اول پاشه ( پای راستش شدتش کمتره)☝️
این عکس بعد از استفاده دو هفته کرم مگا کورت یک دهم درصده ( من توی مان اشتباها گفتم درم اید)☝️
این هم عکس پاشنه پاشه که الان اضافه شده ☝️
آقای دکتر من عکس انگشت شصتشو که الان دیگه خوب شده و نربوط به دوسال پیش بود و با نسخه دکتر شمس خوب شد رو میگذارم برای مقایسه
اقای دکتر این هم باید اضافه کنم که خارش هم نداره پاهاش

سلام ، شرح حال و توضیحات وعکس به نظر اگزما هست ولی اگر سوریازیس در خواهرتون قطعی است باید سوریازیس را هم جز تشخیص احتمالی است بخصوص وجود پیتینگ روی ناخن تایید کننده است کمتر بشویید بیشتر چرب نگه دارید در صورتی که پاسخ نداد یا عود کرد لازم است نمونه برداری شود

اقای دکتر ناخن دستش مربوط به دو سال پیشه که من گذاشتم
اون موقع دستش با تجویز دکتر شمس که موپیروسین دادن و محلول Eosin دیگه خوب شده
الان مورد سوال ما فقط پاشه اقای دکتر که عکسشو گذاشتم
دستش الان موردی نداره

کمتر شستشو شود بیشتر چرب نگه دارید